Підключення PS4 до моніторів (телевізорів)

На порожньому місці нічого не виникає. І хоча цю думку приписують то одному, то іншому мислителю, яких зараз розвелося дуже багато, кожній людині вона зрозуміла вже багато тисячоліть і доказів не потребує.

Що стосується інтересу користувачів щодо підключення ПС4 до монітора ПК або ноутбука, який підтверджується аналізом пошукових запитів, то пояснюється це тим, що комп'ютери продовжують завойовувати оточує нас і процес цей поки ніщо не може зупинити. Розглянемо, як підключити PS4 до монітора, ноуту і чи можна підключити ігрову консоль плейстейшен 4 до телевізора.

передбачені підключення

Розробником передбачені можливості спільної експлуатації приставки і з телевізором, і віддалено (стрімінг картинки) з ПК (ноутбуком або смартфоном з ОС Андроїд).

Телевізор через HDMI

До сучасного телевізора, оснащеного HDMI-роз'ємом, ігрова станція підключається без жодних проблем. Перед тим як підключити PlayStation 4, просто переконайтеся в наявності ідентичних роз'ємів і з'єднайте кабелем два пристрої.

Підключення PS4 через HDMI

стрімінг

Версія 3.50 привнесла додаткову функцію, що дозволяє гравцям насолоджуватися іграми ПС4 на пристроях в середовищі Віндовс або Мак через підключення PS4 до монітора за допомогою спеціальної програми та використання інтернету.

Для того щоб цього досягти, спочатку потрібно встановити офіційну утиліту Remote Play на пристрій (ПК або смартфон). потім:

  • залогінитися в акаунті PS Network;
  • для більш гладкого відображення зміни розкадровки встановити більш високу роздільну здатність.

Перемістившись до приставки:

  • в «Налаштуваннях» дистанційного відтворення дозволити його;
  • в «Налаштуваннях» аккаунта активувати консоль як основну систему;
  • в «Налаштуваннях» режиму спокою зберегти «Інтернет» і дозволити включення станції через мережу;
  • на закінчення, повернувшись до ПК, запустити додаток, яке знайде пріатаченную до профілю станцію і запропонує набрати пін-код доступу.
ВАЖЛИВО. Для отримання Піна потрібно виконати команду «Додати пристрій» в «Налаштуваннях» відтворення при віддаленому з'єднанні.

Тепер залишилося тільки під'єднати джойстик через USB і приступати до гри.

інші підключення

Оскільки розробник не обтяжує себе пошуком різноманітності процедур для успішного виведення ігровий картинки з приставки на екран інших пристроїв, то в ролі консультанта з цього питання виступить наша команда.

Комп'ютер або ноутбук без HDMI

Якщо використовувати неофіційну програму Remote Play (з інтернет-ресурсу Remote_Play_PC_v0.105_Test- [PC-RET]), то можна буде зображення гри з приставки ПС4 перемістити до монітора комп'ютера або на екран ноутбука.

Використання програми Remote Play

Ваші кроки будуть такими:

  • скачування і інсталяція утиліти;
  • розпакування комплекту файлів;
  • установка setup-файлу від адміністратора.
  • Файл «RemotePlay.exe» повинен бути переміщений з директорії «Crack_PC-RET» в директорію встановлюється утиліти.
  • Те ж саме зробити з файлом «com.playstation.remoteplay.10300.apk» з директорії APK.
  • Після початкового запуску потрібно відразу встановити необхідну кадрову частоту 60, як показано нижче.
  • Далі, дозволити віддалене використання приставки.
  • Слід вводити Піна і облікового запису консолі (отримання пін-коду описано в розділі «стрімінга» цієї статті).
  • Коннектіровка пристроїв.
  • Поява картинки із зображенням приставки свідчить про правильність виконання всіх кроків.

Такий спосіб підключення PlayStation 4 до монітора комп'ютера або до ноуту дозволяє активувати клавіатуру і мишу.

ноутбук

Підключення ігровий станції до ноутбука без використання додаткових програмних засобів пов'язане з рішенням попутно виникаючих проблем.

Перша з них полягає у відсутності на портативному комп'ютері HDMI-входу (є тільки вихід).

Це можна вирішити використанням перехідника, що підключається в ноутбук до USB-роз'єму. Однак при такому підключенні якістю зображення ви залишитеся вкрай незадоволені.

Телевізор, монітор

Підключення консолі ПС4 до дисплеїв (телевізорів) починається з пошуку на них потрібного роз'єму.

Вони бувають декількох видів.

В даний час використовується в такого роду техніці роз'єм HDMI. Оскільки ваша приставка володіє точно таким же, то підключення труднощів не складе (див. Розділ «Телевізор через HDMI» цієї статті).

Перехідник HDMI для підключення PS4

Іншим часто употребляющимся видом є двадцатічетирёхконтактний роз'єм DVI. При наявності на відеопристрої такого роз'єму вам буде потрібно конвертує адаптер HDMI-DVI (при такому приєднанні картинка не буде блищати якістю і виникає питання звуку, який по DVI не передається).

Роз'єм DVI 24 контакту

На підключається моніторі може бути встановлений і роз'єм допотопних часів - виду VGA. Підключення PS4 до монітора через VGA також здійснюється за допомогою відповідного перехідника-адаптера.

звук

Особливим фактором при реалізації завдання виведення зображення з консолі на монітор є отримання звукового супроводу гри.

У разі якщо монітор володіє вбудованими колонками, то це питання знімається.

Однак для власників приставки ПС4 хороша новина полягає в тому, що вони можуть сприймати звук через навушники - необхідність в додатковому рішенні цієї проблеми через адаптери або кабелі відсутня.

Навушники Gold Wireless Glacier White

Після ознайомлення з нашою статтею у вас не залишиться проблем з підключенням консолі PS4 до моніторів, дисплеїв або комп'ютерів. Підключайте і користуйтеся приставками в новій якості.

Читайте наші наступні статті, задавайте нам нові питання, діліться своїм досвідом в коментарях.