Рейтинг програм для зміни голосу

Голос людини служить одним із засобів вираження. Будучи нашим унікальним інструментом і продовженням нашого тіла, він стає помічником в управлінні (дозволі) різних життєвих ситуацій.

За допомогою зміни інтонацій голосу, його висоти, темпу мови, гучності, різних модуляцій можна домогтися від слухача саме тієї реакції, яка нам необхідна (якщо не брати до уваги правильних слів).

Чим скористатися?

Існують методики, що дозволяють змінювати свій голос шляхом задіяння наших природних резонаторів (грудних, мовних, головних).

Ми ж розглянемо, як можуть нам допомогти в цьому спеціальні програми, яким функціоналом вони наділені і їх рейтинг (які з них кращі).

Підтвердженням того, що голос нам дано не тільки для вираження справжніх цілей, але і для їх приховування, є те, що найбільшого поширення набули програми для маскування і зміни голосу в мережах (Skype, Viber, ICQ та ін.).

MorphVOX Pro

Програма MorphVOX Pro числиться в перших рядах в області софта для зміни наділеного природою голосу.

Незважаючи на відсутність російськомовної версії, легкість її використання відчувається буквально з першого погляду після початкового запуску.

Вікно програми MorphVOX Pro

Інтуїтивно зрозуміло призначення всіх інструментів і орієнтування в них.

При установці в середу Віндовс створюється засіб Microphone. Надалі поданий на нього голос (після тонко настроюється зміни в «мікрофон») надходить в усі інші встановлені програми.

Отже, звучання вашого псевдоголос буде не тільки в месенджерах, а й в іграх.

Крім ефектів хору, луни і Ревера (в принципі, еталонного набору для таких програм), є і значний список шумових ефектів - до того ж ви зможете його доповнювати власноруч.

Отримане звучання можна записати в файл MP3-формату і працювати з ним, доводячи враження до досконалості.

AV Voice Changer Diamond

Ця програма - з корифеїв в області зміни вокальних даних.

В першу чергу вона привертає початківців вокалістів - адже вона володіє реалізацією зміни вокальної складової без втручання в звучання акомпанементу (оркестрового супроводу).

Звучання тут можна задати жіночим, чоловічим, старечим або наділити його голосом когось із популярних людей.

Вікно програми AV Voice Changer Diamond

Будь-яка вподобана настройка зберігається і завантажується в разі потреби, а зміна налаштувань доступно прямо при відтворенні.

А також можливий запис результату в аудіоформаті та продовження обробки вже в ньому.

Російської версії не існує, але ознайомитися з керівництвом по роботі програми можна, наприклад, в інтернеті.

Scramby

Наступна програма, яка перебуває на вершині популярності для зміни голосів, Scramby - увібрала в себе міць опціонально, простоту виконання і до того ж витонченість дизайну.

При інсталяції утиліти її «Мікрофон» і «Колонки» встановлюються в якості пристроїв «за замовчуванням» і внаслідок цього будуть використовуватися іншими додатками в операційному середовищі. Тобто Scramby змінює належить вам голос всюди - і в Скайпі, і в іграх та ін.

Управління представлено у вигляді, схожому на пульт управління від телевізора, кожна з кнопок якого відповідає за певну функцію.

Русифікованої Scramby немає, але з цього малюнка цілком зрозумілий функціонал і елементи управління в ній:

Інтерфейс програми Scramby

Скачується Scramby з офіційного сайту розробника.

Clownfish

Сам додаток Clownfish покликане для нарощування ваших можливостей і комфорту при роботі в Скайпі. Тому проблем з сумісністю між ними бути не може за визначенням.

Функція ж модифікації голосу - є для неї однією з побічних.

А одним з незаперечних переваг є наявність російського інтерфейсу.

Для розуміння того, як нею користуватися досить просто ознайомитися з робочим вікном:

Вікно програми Clownfish

Якщо ж з цим виникнуть складнощі, то детальніше з цим знайомтеся на сайті розробника.

Як і в інших програмах, звучання може бути чоловічим, жіночим, роботоподобним, хоровим, з ефектом луни та ін. Пропонований список ефектів легко доповнюється новими.

Цікавим є інструмент плавної мутації.

Крім голосових метаморфоз, програма має великою кількістю додаткових корисних функцій (мовне перетворення текстів, запис розмов в Скайпі, шифрування та ін.).

застереження

Такого роду програми в своїй більшості містять додатковий (не всім потрібне) програмне забезпечення - будьте до цього уважні, а також користуйтеся антивірусами.

Якщо після інсталяції нових утиліт виникли проблеми з чутністю вас (наприклад, по Скайпу), то потрібно перевірити в настройках Віндовс (а також додатків) установку необхідного мікрофона.

Більшість додатків здатне обробити тільки голос, поданий зі стандартного мікрофона. З USB-мікрофонів ж - обробка не проводиться.

Ми розглянули кращі і найпопулярніші програми для зміни голосу, що подається в стандартний мікрофон. Число їх цим далеко не обмежується.

Завантажуйте, встановлюйте, користуйтеся.

І читайте наші наступні статті - попереду ще більше цікавого.