Перевірка швидкості набору тексту на клавіатурі

Набір друку на клавіатурі у багатьох асоціюється з грою на фортепіано. В цьому є прямий сенс - чим коротше проміжки між ударами пальців, тим більше символів буде вами набрано. Якби завдання по визначенню швидкості набраної кількості тексту нами вирішувалася років двадцять тому, то скористалися б ми для цього секундоміром і перераховували б символи на пальцях.

пропозиції онлайн

У цьому ж часу на допомогу в цій справі готові прийти підручні інтернет-сервіси - варто тільки набрати пошук в інтернеті.

Набираючи на клавіатурі текст, виведений на екран, ви не тільки зможете проходити онлайн-тест на швидкість, а й перевірити таким чином рівень своїх артикулярних навичок (спільна робота рук і пальців).

Особливої ​​різноманітності в цих пропозиціях немає, різниця тільки в тому, що одні з них є вузьконаправленим калькулятором, інші ж є однією з вбудованих функцій великого порталу.

Набіраем.Ру

Сервіс Набіраем.Ру від ТОВ «ЕргоСоло» дає можливість пройти тест на російській і кількома іноземними мовами, позмагатися у швидкості набору з іншими учасниками в «гонках на клавіатурі» і отримати місце в рейтингу, пройти платне навчання.

Тест швидкості на сайті Набіраем.Ру

Sense-Lang

Цей ресурс не обмежує ваше число спроб пройти тест на швидкість друку.

Тут присутні такі типи сервісів для навчання сліпому методу (безкоштовно):

  • через проходження уроків;
  • через набір тексту;
  • за допомогою набору біжить новинний рядка.

Тест на швидкість друку на сайті Sense-Lang

Все10

Цей сервіс допомагає в навчанні сліпий друку з використанням усіх десяти пальців (звідси назва) за допомогою клавіатурного тренажера.

Скориставшись всього шістьма представленими порадами ви, на думку авторів, зможете досягти певних успіхів і отримати сертифікат на підтвердження своїх професійних якостей.

Клавіатурний тренажер на сайті Все10

Можна порівняти свої здібності на загальному тлі учасників на сторінці рейтингу.

Allcalc.ru

Сайт «на всі випадки життя», в тому числі і допомагає в освіті, серед іншого також пропонує простенький тренажер для перевірки швидкісного темпу ваших пальців. На думку авторів цього ресурсу - ваше досконалість в цій справі безпосередньо залежить від частоти підходів.

Тест на швидкість друкування на сайті Allcalc.ru

Набираєте запропоноване пропозицію. Після набору натискаєте «Стоп» і отримуєте свою швидкість набору слів за хвилину. Ніяких вишукувань і настирливості.

Bombina2.ru

Ще одне з безлічі інтернет-пропозицій. Цікаво своєю спрямованістю - діти і школярі, набираючи тексти, отримують додаткові відомості в різних областях знань.

А навчальний момент характерний підказками - на екрані показано, яким пальцем потрібно набирати відповідну кнопку клавіатури.

Рекомендується покупка ліцензій школами (в тому числі колишнього СРСР).

Тест на швидкість друку на сайті Bombina2.ru

Список пропозицій онлайн-тестів можна довго продовжувати.

У будь-якому випадку ви знайдете відповідний саме для вас. Навчайтеся самі, використовуйте для навчання дітей, рекомендуйте друзям.

І не забувайте - вас чекають наші нові статті.