Установка гри на PS4 з диска

PS4 (PlayStation 4) - одна з найпопулярніших консолей, яка заслужила повагу користувачів по всій Земній кулі. Розробники додали безліч нових функцій, які перетворили ігрову приставку в повноцінний розважальний центр. Для деяких ПС4 стала повноцінною заміною персонального комп'ютера. Однак не варто забувати, що основною сферою застосування приставки залишаються відеоігри.

Завантаження гри на PlayStation 3 з компакт-диска.

Ігрова індустрія з кожним роком набирає обертів, обивателю складно уявити, які в реальності суми заробляють розробники після випуску продукту в продаж. Основний дохід компанії-розробника припадає на продаж ліцензії гри в коробкової версії, т. Е. На дисках.

У наше століття інформаційних технологій, де вся інформація давно перенесена в електронний формат, може бути незрозуміло, чому до цих пір існують коробкові версії відеоігор. Однак на це є причини, головна з яких - зниження навантаження на внутрішню пам'ять консолі. Більшість користувачів ПС4 переконані в тому, що HDD-диск повинен містити мінімум інформації у вигляді файлів збережень і оновлень. З цієї причини більшість користувачів вважають за краще грати з компакт-диска.

У цій статті ми детально висвітлимо всі аспекти установки відеоігри на ПС4 з диска.

Процес установки практично повністю автоматизований. Увімкніть консоль, потім акуратно помістіть диск в привід. Через кілька секунд в меню відобразиться піктограма у вигляді обкладинки до гри. Виберете її, після чого пройде підготовка консолі і почнеться безпосередньо установка.

Процес установки займе деякий час, після його закінчення консоль перевірить наявність оновлень на вашу версію відеоігри. На цьому все - тепер гра доступна для використання, залишиться тільки поставити комфортні для вас налаштування. Як бачите, нічого складного в цьому немає і впорається з установкою навіть дитина.

Перед тим як закінчити статтю, хотілося б детальніше розглянути питання про переваги і недоліки покупки коробкової і цифрової версії гри.

Цифрова версія гри

Основні плюси покупки ігор в режимі онлайн - це зручність. Немає необхідності залишати житла - все відеоігри вже є в каталозі, а значить, ви не зіткнетеся з проблемою відсутності гри на складі магазину. Особливо актуально це буде для жителів сільської місцевості, яким до найближчого центру добиратися кілька годин.

Ще одним приємним бонусом стануть знижки. Раз в тиждень в магазині проводяться акції на різні ігри. Однак не варто спокушатися - по-справжньому популярних представників ігрової індустрії ви там не знайдете. Однак для тих, хто не женеться за новинками, це буде чудовою можливістю поповнити свою колекцію ігор.

Спільна покупка - ще один плюс в скарбничку онлайн-методу. Якщо у вас є довірена особа, то можна розділити вартість гри навпіл і придбати її для загального користування. Акаунтом з грою можна користуватися по черзі і при цьому заощадити пристойну суму. Будьте уважні і не довіряйте першому зустрічному!

Фіксована ціна - напевно, саме вагома перевага онлайн-магазину. Не варто забувати, що локальні магазини платять за оренду приміщення, як наслідок, ціни на товари підвищуються. Ціна ж в онлайн-магазині завжди буде фіксованою, за винятком днів, коли проводяться акції і на продукт є знижка.

ВАЖЛИВО. Істотним мінусом цифрового зберігання відеоігор буде прив'язка до аккаунту. Якщо ви втратите доступ або вас просто зламають - гри будуть втрачені назавжди. Тому настійно рекомендуємо ставити складні паролі, з використанням цифр і букв різного регістру, і встановити підтвердження входу в аккаунт через пошту або мобільний телефон.

Коробкова версія гри

Перший плюс, особливо важливий для економних користувачів - це можливість перепродажу компакт-диска. Як тільки гра буде пройдена, її можна буде викласти, наприклад, на сервіс «Авіто», і, таким чином, відбити частину витрачених грошей. А також ви можете придбати б / у гру і якщо диск в хорошому стані, то це буде дуже вигідне придбання.

Колекціонування коробкових версій ігор теж приносить своєрідне задоволення.

Найбільш очевидний мінус - це велика ймовірність пошкодити диск при експлуатації. Дрібні подряпини і бруд рано чи пізно приведуть диск в непридатність. Треба бути дуже обережним при його переміщенні, інакше, при недбалому поводженні, це будуть просто гроші на вітер. Кожен вирішує для себе сам, яким способом йому купувати і зберігати гри. Плюси і мінуси є і у цифровий і у версії коробочки ліцензії, в іншому ж спирайтеся на власні переваги.

На цьому наша стаття добігає кінця. Сподіваємося, вона була інформативною і допомогла вам розібратися з установкою гри з диска на PS4.