Чому відеореєстратор відмовляється не бачить флешку

Для запису, зберігання і подальшого відтворення відео в авторегістратора використовуються карти пам'яті. Чому ж так відбувається, що відеореєстратор не бачить карту пам'яті, що робити в такому випадку?

Розглянемо всі можливі причини і відповідні прийнятні дії.

Чи підтримується карта пристроєм

Існує три види карт, що використовуються в різних моделях відеореєстраторів - SDHC, miniSD і microSD.

Незважаючи на відмінності в лінійних розмірах, карти mini і micro можна (після поміщення їх у спеціальний перехідник-адаптер) використовувати для великих слотів (це така щілина-роз'єм, куди вставляється карта пам'яті).

Виходить, що мікрокарт є начебто «універсальної», чим викликає більший купівельний попит. Однак не всім відомо, що не всі реєстратори можуть сприйняти мікро як «рідну», навіть якщо вона знаходиться в адаптері.

А при відсутності інформації про це в інструкції визначити таке можна тільки досвідченим шляхом.

Чи все в порядку з апаратом

Виробники порівнюють автоустройства для відеозапису з мініатюрними комп'ютерами. І підкреслюють, що вони теж можуть «зависати» - і це не свідчить про несправність.

Для приведення його в норму можна скористатися кнопкою Reset - можливо, після цього все встане на свої місця.

неправильне форматування

Перевірте форматування карти - можливо, це є причиною «невидимості». Більшість виробів використовує формат FAT32 або exFAT. Може бути, варто переформатувати (повторно відформатувати) картку.

адаптер

На одному з сайтів є інформація про те, що виною помилок прийняття карти можуть бути деякі китайські адаптери для microSD - заміна їх вирішує проблему.

Пошкодження, шлюб якості

Звичайно ж, заводський брак або фізичне пошкодження будуть впливати на правильний обмін даними з пристроєм - аж до відсутності такого обміну.

Враховуйте, що неякісні вироби з Китаю часто працюють не більше двох - трьох місяців. Іноді не орієнтуються відразу після покупки.

Віруси і помилки на флешці

Незайвим буде упевнитися, що на накопичувачі відсутні віруси або помилки - проскануйте пристрій на предмет їх виявлення.

Відповідність класу і швидкості запису

Є такий відомий (значний) параметр, як клас швидкості. Оскільки значення класу обмежується не тільки накопичувачем відео, але і самим пристроєм, уважно ознайомтеся з інструкцією - це дозволить уточнити правильний вибір автогаджета по такій характеристиці. Клас і швидкість запису повинні відповідати на обох пристроях.

Після прочитання цієї публікації ви знаєте, чому відеореєстратор не бачить карту пам'яті. Сподіваємося, що одне із запропонованих в цій статті дій допоможе впоратися у вашому випадку.

Залишайте свої коментарі. Нехай ваш авторегістратор прослужить вам довго і без нарікань!