Відключення антени різних операторів

Телебачення - без сумніву, важлива частина життя будь-якої людини. Однак є ситуації, в яких антену необхідно відключити.

Алгоритм дій для відключення телевізійної антени.

Як відключити колективну телевізійну антену

Колективна телевізійна антена - це металева конструкція, що встановлюється в будь-якому багатоквартирному будинку. Вона забезпечує мешканців телевізійним сигналом. Її вартість включається в комунальні платежі. Але буває, що приходить і окрема квитанція. У різних регіонах країни ціна за використання і кількість каналів відрізняється. Жителі столиці, що використовують колективну антену, можуть переглядати близько 40 каналів вартістю від 150 до 200 рублів.

Якщо у вас з'явиться бажання відмовитися від колективної антени, то просто вийняти шнур з телевізора буде недостатньо. Поступаючи так само, ви накопичуєте заборгованість, яку рано чи пізно доведеться оплатити.

Процес відмови досить трудомісткий. Розглянемо порядок дій, які необхідно зробити:

  1. Необхідно дізнатися, яка організація обслуговує ваш будинок. Цю інформацію можна отримати в ЄЇРЦ (Єдиний інформаційно-розрахунковий центр).

  2. Переконайтеся, що у вас немає заборгованостей. Якщо такі є - їх треба погасити.
  3. Відправляйтеся в ЄЇРЦ і візьміть довідку, яка підтверджує, що ви не є боржником. Якщо довідки немає, то достатньо надати оплачену квитанцію за останній місяць. У разі оплати послуг через інтернет надайте електронний чек.

  4. Отримавши довідку, можна написати заяву про відмову від використання колективної антени. Для цього йдіть в обслуговуючу організацію і заповніть необхідні документи.
  5. Останнє, що залишиться зробити - це подзвонити постачальнику послуг з проханням відключити телемовлення від вашої квартири.
УВАГА. Хотілося б відзначити, що така процедура абсолютно безкоштовна. Якщо одного разу вам знову будуть потрібні послуги колективного телебачення, то підключити їх можна тим же самим способом. Єдина відмінність полягатиме в тому, що заява буде написаний не на відключення, а на підключення антени до квартири.

Відключення антени «Акадо»

«Акадо Телеком» - один з найбільших операторів московського регіону, що надає своїм користувачам телекомунікаційні послуги. Відключити антену Акадо досить просто.

Перше, що завжди слід робити при відмові від телевізійних послуг у будь-якого оператора - переконатися у відсутності заборгованості. Якщо її немає, то сміливо телефонуйте в Акадо і говорите про своє бажання відключити телебачення. Організація призначить день, в який до вас приїде фахівець і відключить квартиру від мережі, оформивши необхідні документи для припинення обслуговування.

ПОРАДА. Якщо ви налаштовані рішуче - не затягуйте. Як показує практика, більшість конфліктних ситуацій з оператором виникає через несвоєчасне відмови від послуг. Повторимося - недостатньо просто відключити кабель від телевізора, необхідно пройти всю процедуру з оформленням відповідних документів.

Як відключити антену Ростелеком

Ростелеком - всеросійська телекомунікаційна компанія, що надає широкий спектр послуг починаючи стільниковим зв'язком і закінчуючи телебаченням.

Так склалося, що при використанні послуг саме цієї компанії у користувачів виникає безліч проблем. Про це свідчить те, скільки негативних відгуків в інтернеті. Чому ж так відбувається - залишається загадкою. Однак якщо ви один з тих користувачів, які незадоволені якістю послуг, що надаються, - відмовтеся від них.

Відключити телебачення Ростелеком не складе труднощів. Як і в попередніх випадках, переконайтеся, що у вас відсутня заборгованість. Однак, якщо вона все-таки є, погасити її можна під час написання заяви про розірвання прямо в офісі Ростелеком. Потім необхідно взяти паспорт або документи, що підтверджують факт власності житла.

Відправляйтеся в найближчий офіс Ростелеком. Компанія дуже розрослася, і знайти її в місті не складе труднощів. Там підійдіть до фахівця і напишіть заяву про відмову від послуг. Вас детально проконсультують і допоможуть із заповненням бланка. Після чого ваша заява надійде на обробку і, коли воно буде розглянуто, телебачення відключать.

Сподіваємося, стаття була інформативною і допомогла вам зрозуміти, як відключити антену у різних операторів.