Щоб встановити програму Office в MacBook

У світі стало збільшуватися число користувачів макбуков. MacBook - це ноутбук, розроблений компанією Apple. Так як там абсолютно інші параметри, установка деяких об'єктів може викликати труднощі. А саме, ми з вами будемо встановлювати Office на наше пристрій.

На ноутбуки з MacOS можна встановити програмного забезпечення Office.

Якщо у вашого макбуков присутній дисковод, то потрібно записати вміст інсталяційного диска на знімний носій на комп'ютері, у якого є привід для лазерного диска. Якщо ж його немає, то потрібно купити спеціальний привід для макбуков. Прочитавши цю інструкцію по установці, здійсните її.

Що робити, якщо немає дисковода?

Однак якщо у вас немає DVD-приводу, то встановити Офіс на MacBook можна іншими методами.

спосіб перший

Для початку здійсните установку з офіційного сайту Майкрософт (//www.microsoft.com/ru-ru/software-download/office). Обов'язково прочитайте всю інструкцію і детально з нею ознайомитися. Дуже важливо дотримуватися всіма пунктами, описуваних в ній. Щоб виконати скачування, клікніть два рази по файлу.

Коли перед вами відкрилося вікно, то виберіть Режим ключа продукту. Далі, ви повинні ознайомитися і погодитися з усіма вимогами, після чого натисніть Продовжити. Заключним етапом буде введення ключа Office, який ви придбали для макбуков.

спосіб другий

Другий метод буде звучати набагато коротше. Полягати він буде в підключенні зовнішнього диска DVD, який буде використовуватися для установки продукту.

Нова версія

Однак хочеться відзначити, що це досить стара версія. Тому зараз ми розповімо, як встановити Офіс 2016 року.

ВАЖЛИВО. У новій версії Майкрософт вирішила прибрати з пакету програм все зайві додатки. Тепер будуть скачиваться найкорисніші програми: Word, Excel, PowerPoint, OneNote і OutLook. Оновлення цих програм набагато полегшилось, так як всі кошти для його здійснення входять в пакет. Додатки переведені на російську і на багато інших мов.

Для скачування потрібно мати тільки бажання. Це може зробити кожен. Перейдіть по посиланню //products.office.com/ru-ru/mac/microsoft-office-for-mac і здійсните завантаження версії офісу для макбуков. Після цього зробіть установку і пакет програм від Office буде на вашому комп'ютері. Поки що він працює в тестовому режимі, тому всі функції будуть безкоштовними. Майкрософт обіцяє випускати часті оновлення, так що варто постежити за ними.

Прочитавши статтю, ви розібралися з тим, як встановити пакет програм Office на MacBook. Рекомендується встановлювати саме його, так як там знаходяться найбільш корисні додатки. Вони потрібні кожній людині, що працює за комп'ютером. Оновлення будуть виходити досить часто, тому не лінуйтеся їх перевірити. Сподіваємося, що у вас не залишилося ніяких питань. Якщо ж вони є, то пишіть їх в коментарях. А також будемо вдячні за лайк і репост інформації своїм друзям.