Друк на принтері текстових документів з флешки

Комп'ютерна техніка перестала бути дивиною вже давно. Якщо багато років тому комп'ютери можна було зустріти тільки на підприємствах і в офісах, то згодом вони проникли неймовірно стрімко і в домашній простір користувачів. Трохи пізніше стало купуватися і периферійне устаткування, що підвищує в кілька разів можливості користувача. Зокрема, одним з таких бажаних периферійних пристроїв є принтер, що дозволяє здійснювати друк документів з флешки, оптичного диска або безпосередньо з самого ПК. Далі читайте, як на принтері роздрукувати текст з флешки.

Дізнайтеся, як роздрукувати текст з флешки правильно і без зусиль

І все-таки, на жаль, не у кожного користувача є в домашніх умовах друкар, підключений до комп'ютера. З цієї причини багато хто прагне розібратися, які дії слід здійснити, щоб успішно перенести на знімному накопичувачі документи і забезпечити якісну їх друк.

В принципі друк документів з флешки не супроводжується труднощами і з таким завданням зможе бездоганно впоратися будь-який користувач, якщо ознайомиться з цими рекомендаціями.

Які дії зробити

Щоб надрукувати підготовлені в домашніх умовах документи за умови відсутності принтера, слід вивчити алгоритм дій і згодом його виконати. Звичайно ж, слід провести підготовчу роботу, щоб забезпечити доставку підготовлених файлів до місця, де є принтер.

Підготовча робота

Після того як ви завершили роботу з набором текстового матеріалу, його редагуванням, ви обов'язково повинні зберегти цей файл на своєму жорсткому диску. А вже після цього підключіть будь накопичувач, в якості якого може виступати флешка або оптичний диск.

Звичайно ж, в цьому випадку першість віддається флешці, запис на яку здійснюється швидко і цей процес зрозумілий усім. А ось запис на оптичний диск здійснюється трохи складніше, крім цього, вимагає більшої кількості часу.

Саме з цієї причини рекомендується зберігати підготовлені файли на знімні накопичувачі, до того ж при використанні флешки з'явиться ще одна додаткова можливість роздруковувати матеріали навіть без ПК, а відразу з принтера.

Отже, щоб зберегти документи на флешку, підключіть її до USB-роз'єму, потім знайдіть той документ, який ви створили, клікніть по ньому правою клавішею мишки і виберіть параметр «Відправити». Далі, відкриється додаткове меню, в якому буде кілька пропозицій, куди ви можете відправити підготовлений документ. Безумовно, ви вибираєте параметр «Знімний диск».

Копіювання документів на флеш-накопичувач

Коли процес копіювання завершується, на екрані зникає діалогове вікно, в якому відображався цей процес. Після цього можна витягувати флешку з ПК, попередньо обравши параметр її безпечного вилучення. На цьому підготовча робота завершується, можна вирушати на пошуки друкувального пристрою.

Клацніть правою кнопкою миші по значку пристрою, пункт «Витягнути»

варіанти друку

Ви можете відправитися в копіювальний центр, де його співробітники вам якісно роздрукують потрібний документ, але за цю послугу доведеться заплатити. Можна вчинити інакше, відмовившись від сторонніх послуг, а попрямувавши до знайомих, друзів або на роботу. Головне, щоб там був встановлений принтер.

Тепер, коли у вас є документ і ви перебуваєте поруч з принтером, вам залишається зробити кілька останніх дій, щоб досягти визначених планів. Вирішити таку технічну задачу можна двома способами, що відрізняються одного від одного тим, що в першому випадку передбачається використання комп'ютера, а в другому використовується тільки принтер.

Використання комп'ютера

Якщо ви вирішили скористатися першим способом, як на принтері роздрукувати підготовлений заздалегідь текст з флешки при його підключенні до іншого комп'ютера, то навряд чи ви відчуєте які б то не було труднощі.

Процес буде таким же точним, як ніби-то до вашого ПК було підключено принтер.

Спочатку підключіть знімний накопичувач до комп'ютера. Як тільки він з'явиться на екрані, відкрийте його, знайдіть серед всіх, хто знаходиться там документів той файл, який вам так важливо роздрукувати.

Клацніть по цьому файлу, щоб він відкрився. Тепер ви можете його ще раз про всяк випадок переглянути, далі натисніть на пункт «Друк», розташований в меню. Якщо важливо відразу роздрукувати кілька копій або певні сторінки, тоді попередньо слід внести налаштування в вікні друку.

На цьому всі дії, спрямовані на рішення технічної задачі, пов'язаної з печаткою документа, завершуються.

Такий спосіб друку називають «швидким»

пряме підключення

В даний час багато користувачів встигли вже придбати собі принтери нового покоління, тим більше такі оновлені пристрої встановлені в установах. З огляду на це, можна цілком обійтися без підключення знімного накопичувача до комп'ютера.

При наявності такого сучасного принтера друк здійснюється безпосередньо з флешки. Для цього ознайомтеся з рекомендаціями, як на принтері роздрукувати з флешки, і ви зрозумієте, що це теж просто.

До речі, це може бути не тільки принтер, але і багатофункціональний пристрій, яке виконує функції сканування, ксерокопіювання та друку.

На принтері знайдіть USB-роз'єм, вставте в нього вашу флешку. На панелі пристрою, виберіть той документ, який вам потрібно роздрукувати, далі вкажіть, скільки копій вам потрібно отримати.

Можна друкувати і безпосередньо з флешки

Якщо принтер має можливість здійснювати кольоровий друк, вам потрібно буде ще вказати, як повинен роздрукувати документ, в кольоровому варіанті або чорно-білому. Залишається погодитися з усіма внесеними вами параметрами налаштування, і пристрій миттєво почне друкувати.

Отже, процес роздруківки підготовлених документів, збережених згодом на знімному носії, не супроводжується особливими труднощами, якщо вивчити рекомендації і розібратися у всіх технічних нюансах.