Установка і видалення Punto Switcher

Як встановити або видалити Punto Switcher - представляємо детальну інструкцію щодо поводження з додатком. Установка, відключення (загальне і для обраних утиліт), повне видалення в різних версіях Віндовс.

Встановити програму Punto Switcher легко.

встановлюємо

Установка світчер елементарна. Для того щоб встановити Пунто світчер, спочатку завантажуємо інсталяційний файл. Запускаємо його (звертаючи увагу на попутні чекбокси з «подарунками» від Яндекса).

Після цього встановлений продукт з'явиться в меню «Пуск», звідки можна його викликати.

Крім того, трей (на моніторі зліва внизу перед годинами) збагатиться новим значком.

налаштування

Байдуже звідки саме потрапляти в меню налаштувань програми - можна з трея вибрати «Налаштування», а можна через каталог Пунто світчер в «Пуск». У будь-якому випадку потрапляєте в один і той же місце. Спочатку звернемо увагу на дві вкладки - «Загальні» і «Звуки». Більш детальне ознайомлення з іншими вам знадобиться вже в процесі безпосередньої роботи в додатку і цьому присвячена наша окрема стаття.

загальні

Тут в першу чергу зупиняємо вибір на потрібній парі мов (в нашому випадку російсько-англійський) і кнопці перемикання (тут правий Ctrl).

звуки

Ця вкладка призначена для вибору звуків, які супроводжують програмні дії. Врахуйте, що супровід вашої роботи звуками зажадає від ПК додаткової оперативної пам'яті.

видаляємо

Перед тим як видалити Punto Switcher з комп'ютера, потрібно вийти з програми і зупинити його роботу.

відключення

Для відключення PS потрібно знайти його піктограму в системному треї, по правій мишці викликати меню і, знявши галочку з «автопереключеніе», натиснути команду «Вийти».

Диспетчер завдань

Якщо трей або іконку важко знайти, то можна натисканням Ctrl + Alt + Del викликати «Диспетчер завдань», на вкладці «Процеси» знайти punto.exe (можливо, ps.exe), встановити на нього курсор і правою кнопкою миші (або праворуч внизу екрана ) вибрати завершення процесу (можливо, потрібно буде погодитися з повідомленням від системи про небажані наслідки такого завершення).

Програми-виключення

Для того щоб прибирати (обмежити) дії світчер для певних програм, в його «Настройках» передбачено вікно «Програми-виключення». Додавання можна виробляти «За файлу програми» (зі списку запущених системою додатків) або «За папці з програмами» (зі списку програмних продуктів або каталогів).

Відключення запуску при старті Віндовс

Перш ніж видаляти, можливо, знадобиться відключити автозапуск. Ця фішка знаходиться в «Загальних» «Налаштуваннях» - потрібно зняти галочку (не забути про «Застосувати» і «ОК»):

Другий спосіб видалення з автозавантаження - йдемо в «Пуск», набираємо в «Виконати» команду «msconfig». На вкладці «Автозавантаження» знімаємо галку навпроти утиліти.

Прощаємося остаточно і безповоротно

Переходимо до остаточного видалення:

  1. Переходимо в «Панель управління» через «Пуск» і «Налаштування».
  2. Для Windows XP вибираємо «Установка / видалення програм», для Віндовс Віста - «Програми та засоби», для Windows 7, 8, 10 - «Видалення програм».
  3. Знаходимо додаток, ставимо на нього курсор (правої мишею), вибираємо команду «Видалити».

Віддалений пакет вас більше не потурбує.

Після прочитання цієї публікації ви вже знаєте, як видалити і як встановити Punto Switcher.