Який iPhone вибрати в 2019 році

iPhone 2018 року - відмінний варіант, але деякі з вас, можливо, захочуть пропустити моделі XS, XS Max і XR на користь моделей, які, за чутками, з'являться в 2019 році. У вересні Apple випустила два нових IPhone. Один з них - 5, 8-дюймовий наступник iPhone X, який отримав назву IPhone XS. Інший - більший 6, 5-дюймовий X Plus, який отримав назву XS Max. Чи варто очікувати нову модель або віддати перевагу одній з доступних на ринку вже сьогодні. А також який IPhone буде оптимальним в 2019 році вибором за ціною, продуктивності і функціоналу. Попередник моделей 2018 року - більш дешевий, обладнаний 6, 1-дюймовим РК-дисплеєм IPhone XR. Він поставляється в різних кольорах і має більш низьку ціну. Ті з вас, хто хоче купити новий телефон, повинні були б протестувати смартфони перед покупкою (або в очікуванні покупки) вашого наступного телефону. Інші, можливо, захочуть почати думати про очікування врожаю в цьому році. Щоб зробити оптимальний для себе вибір, ознайомтеся з останніми новинами про параметри очікуваних нових моделей, а також з докладними характеристиками вже випущених версій.

Рекомендації по вибору iPhone в 2019 році.

iPhone 2019 - чутки

Який з уже презентованих гаджетів кращий на сьогоднішній день - вибір кожного окремо. Повідомляється, що нові iPhone будуть мати новий процесор A13, нову камеру, OLED і LCD дисплеї без підтримки 3D Touch і Apple Pencil. Чутки стверджують, що нові смартфони 2019 року відмовляться від Lightning на користь USB-C, як і нові моделі Apple Pro. У тому ж звіті говориться, що Apple продовжить комплектувати нові гаджети звичним адаптером живлення 5 Вт. Якщо це правда, користувачам новинок доведеться додатково придбати більш швидкий зарядний пристрій.

потужна камера

Чутки про iPhone 2019 неодноразово вказували на нову камеру. Зокрема, на систему задньої камери з трьома об'єктивами, доповнену вдосконаленим 3D-зондуванням (для використання з доповненою реальністю) і стереоскопічним зображенням. Додавання третього об'єктива дозволить Apple вперше продемонструвати 3-кратний оптичний зум. Це дозволило б користувачам збільшувати об'єкт у видошукачі камери до трьох разів без розмиття.

У повідомленні Bloomberg йдеться, що більший iPhone, дійсно буде мати три камери. Прототипи мають менший виріз для фронтальної камери, систему камер TrueDepth, а також 3 об'єктива, розташованих на задній частині пристрою. Ті ж сайти стверджують, що принаймні один з нових смартфонів матиме 10-мегапіксельну камеру FaceTime. Згідно з повідомленням The Wall Street Journal, наступник IPhone XS Max буде єдиною моделлю з камерою з трьома об'єктивами.

Зараз немає ніяких гарантій, що це станеться, але ясно, що Apple робить ставку на Доповнену реальність (компанія випустила ARKit 2.0 з iOS 12), тому чутки надзвичайно правдоподібні. Якщо ви захоплюєтеся іграми і додатками AR або просто не в захваті від змін, зроблених Apple в 2018 році, подумайте про очікування iPhone 2019 року. Чекайте нових повідомлень про особливості майбутньої презентації.

iPhone XS і iPhone XS Max

Кращий по продуктивності.

плюси:

  • Фантастичний екран.
  • Сильна продуктивність.
  • Face ID залишається найкращим в розпізнаванні осіб.

мінуси:

  • Ціна.
  • iOS не може використовувати всі можливості дисплея XS Max.
  • Швидке зарядний пристрій в комплект не входить.

Останні телефони Apple, iPhone XS і XS Max, в даний час знаходяться на вершині телефонної лінійки компанії. На відміну від попередніх версій двох розмірів, XS та XS Max - це практично один і той же телефон з різними дисплеями. Обидва оснащені яскравими, соковитими екранами OLED Super Retina з підтримкою Dolby Vision, а також потужним чіпсетом A12 Bionic і 4 ГБ оперативної пам'яті, які забезпечують неймовірну продуктивність. Є також датчик TrueDepth для швидкої розблокування Face ID і Animoji. З точки зору камери, є чудова подвійна 12-мегапіксельна камера з двома OIS на задній панелі.

XS Max

Останній, найдорожчий - XS Max. Це найбільший iPhone з діагоналлю 6, 5 дюйма, а також найдорожчий - ціна стартує від $ 1099. Він має процесор Apple A12 Bionic, такий же, як XS і XR. У нього найбільший екран і батарея, хоча камери такі ж, як на XS та знятому з виробництва X. Він має екран від краю до краю, Face ID, що дозволяє розблокувати телефон, використовуючи ваше обличчя, 12-мегапіксельну камеру з двома об'єктивами ззаду і портретний режим для передньої і задньої камер. Він також пропонує бездротову зарядку з використанням стандарту Qi. Єдиний недолік смартфона - його захмарна вартість. Також деякі користувачі скаржилися на керамічний корпус, що вимагає дбайливого звернення і особливого догляду.

XS

Звичайний iPhone XS замінює модель X в лінійці Apple і може вважатися його аналогом. Це той же самий розмір, що і оригінальний 5, 8 дюймовий iPhone X - фактично підійдуть всі старі чохли. XS додає вибір золотого кольору, місця зберігання 512 ГБ і більш високу продуктивність, ніж раніше. Ціна XS стартує з $ 999. iPhone XS вибирають ті, хто хоче отримати кращі характеристики з тим же форм-фактором, що і модель X, в той час як більший XS Max змінює 5, 8-дюймовий дисплей на величезну 6, 5-дюймову панель, яка ідеально підходить для відтворення мультимедіа та ігор, де б ви не знаходилися.

iPhone XR

Кращий за ціною.

плюси:

  • Відмінний час автономної роботи
  • Особливості XS за менші гроші
  • Фантастична продуктивність
  • Дуже здатна камера

мінуси:

  • Немає швидкого зарядного пристрою в комплекті.
  • Для декого може бути занадто великим.

Apple змусила нас трохи почекати XR після запуску XS і XS Max. «Доступний» вибір пропонує основні особливості XS за набагато менші гроші. Він використовує той же потужний процесор Apple A12 Bionic, працює на тій же версії iOS і оснащений тієї ж основний 12-мегапіксельною камерою з підтримкою OIS. Його 6, 1-дюймовий рідкокристалічний дисплей Retina не так привабливий, як OLED з підтримкою HDR лінійки XS, але він також виконаний на висоті. Розмір є оптимальною серединою між двома іншими, випущеними в цьому році.

Алюмінієвий каркас зі скляною кришкою, підтримує бездротову зарядку, IP67-сертифіковану стійкість до пилу і воді і випускається в безлічі квітів: чорний, білий, синій, кораловий, жовтий і червоний. Розширений дисплей означає, що Touch ID повністю зник, і на арену виходить Face ID, пропонуючи безпечне розпізнавання осіб для розблокування вашого пристрою, аутентифікації транзакцій і при роботі з Animoji і новою функцією Memoji.

iPhone X

Кращий дизайн.

плюси:

  • Дивовижний дисплей.
  • Надзвичайно потужний.

мінуси:

  • Великий стрибок цін від попередніх моделей.
  • Немає швидкої зарядки в комплекті.

Модель X був найдорожчим телефоном, коли-небудь випущених Apple, по крайней мере, до тих пір, поки рік по тому не з'явився XS Max. Презентація останнього також сигналізувала про рішення Apple припинити продаж iPhone X безпосередньо, але він як і раніше доступний за ціною нижче спочатку запитуваної, якщо зробити покупку в іншому місці. Завдяки чудовому дизайну, відсутності рамок і досконалішим технологіям, модель X і раніше є відмінним вибором. Основні характеристики включають в себе відмінний об'єктив, вражаюче час автономної роботи і безпеку Face ID, яка дозволяє розблокувати телефон, використовуючи ваше обличчя.

iPhone 8 Plus

Можливості iPhone X за менші гроші.

  • плюси:
  • Відмінні динаміки.
  • Великий екран.
  • Тривалий час автономної роботи.

мінуси:

  • Дуже великий.
  • Непримітний дизайн.

Модель 8 Plus не такий цікавий, як XS або XR, але він як і раніше залишається відмінним вибором, якщо не хочеться чогось нового. Процесор A11 Bionic робить цей пристрій одним з найшвидших телефонів, а його 12-мегапіксельна камера створює більш насичені і яскраві знімки, ніж попередній Plus. Скляна задня частина забезпечує бездротову зарядку Qi, хоча в комплект поставки вона не входить. Крім того, дисплей має технологію Apple TrueTone - регулюванням температури кольору в залежності від навколишнього освітлення.

Випущений в той же час, що і iPhone X, модель 8 Plus - це 5, 5-дюймовий варіант, який є прямим спадкоємцем iPhone 7 Plus. Він має новий дизайн і бездротову зарядку, а також потужний чіп A11 Bionic, який відмінно підійде для AR-можливостей iOS 11. Все ще дорогою смартфон, iPhone 8 Plus призначений для тих, хто шукає найкраще, але з більш низькою вартістю. Але за $ 50 ви можете отримати більш новий і витончений XR. У 8 Plus як і раніше є великий екран, потужний процесор, бездротова зарядка і відмінні камери, розташовані ззаду.

iPhone 8

IPhone 8 має глянсовий дизайн і бездротову зарядку, а також процесор A11. Він доступний в конфігураціях 64 ГБ і 256 ГБ, з меншою ємністю за 599 і з більшою ємністю за 749 доларів США. Ми рекомендуємо пропустити iPhone 8, якщо у вас вже є модель 7 або 7 Plus, але, якщо у вас є iPhone 6s або старше, це може бути корисним оновленням. IPhone 8 варто розглянути для розміру екрану 4, 7 дюйма. Якщо ви хочете невеликий смартфон, на X з 4, 7 дюймів буде відмінним вибором, оскільки Apple більше не продає модель SE.

iPhone 7 Plus

Особливості iPhone 8 Plus за менші гроші.

плюси:

  • Можливість поновлення до iOS 12.
  • Доступний з дизайном, схожим на 8 Plus.
  • Гарна камера.

мінуси:

  • Немає роз'єму для навушників.

З моменту виходу iPhone 7 Plus пройшло кілька років, але він залишається вельми гідним телефоном, особливо якщо врахувати знижену ціну. Це був перший iPhone з двома камерами на задній панелі, а друга виступала в ролі телеоб'єктива. Основний 12-мегапіксельний сенсор робить як і раніше відмінні фото, тому що у нього ширша діафрагма f / 1.7 і оптична стабілізація зображення. Вторинний сенсор працює з портретним режимом телефону, забезпечуючи приємний ефект боке (розмиття фону) навколо вашого об'єкта. Модель 7 Plus також виграє від поліпшеного дисплея 1080p (в порівнянні з 6 Plus) з діагоналлю 5, 5 дюйма. Це не так вже й багато у порівнянні з конкурентами, але все одно робить 7 Plus великим телефоном. Інші характеристики схожі на менший 7: процесор A10 Fusion, 32 ГБ базової пам'яті і можливість поновлення до iOS 12.

iPhone 7 Plus супроводжується його молодшим братом, 4, 7-дюймовим гаджетом 7. Основна відмінність між цими двома телефонами полягає в розмірі екрану і дозвіл задньої камери. Як і 7 Plus, в 7 немає гнізда для навушників, але ви отримаєте адаптер-перехідник безкоштовно. Він також є водонепроникним і захисту від пилу, але без двох камер ззаду немає портретного режиму. iPhone 7 Plus від Apple - як і раніше блискучий телефон з фантастичними характеристиками і функціями. Основні параметри включають 5, 5-дюймовий екран і двохлінзовому задню камеру з портретним режимом. Поставляється в чотирьох кольорах: чорний, сріблястий, золотий і рожеве золото. iPhone 7 Plus доступний з ємністю 32 ГБ і 128 ГБ, перша за ціною $ 569, а друга - $ 669.

IPhone 7

iPhone 7 доступний з ємністю 32 ГБ або 128 ГБ, причому перший стоїть 449 доларів, а другий - 549 доларів. Він доступний у всіх тих же кольорах, що й iPhone 7 Plus. Тепер це найдешевший iPhone в лінійці Apple. iPhone 7 Plus супроводжується його молодшим братом, 4, 7-дюймовим iPhone 7. Основна відмінність між цими двома телефонами полягає в розмірі екрану і дозвіл задньої камери. Як і 7 Plus, в iPhone 7 немає гнізда для навушників, але ви отримаєте адаптер-перехідник безкоштовно. Він також є водонепроникним і захисту від пилу, але без двухоб'ектівние камер ззаду немає портретного режиму. iPhone 7 доступний з ємністю 32 ГБ або 128 ГБ, причому перший стоїть 449 доларів, а другий - 549 доларів. Він доступний у всіх тих же кольорах, що й iPhone 7 Plus. Тепер це найдешевший iPhone в лінійці Apple.

iPhone SE

Найкраще для мобільності.

плюси:

  • Компактний розмір.
  • Чіткий екран.
  • 64 ГБ пам'яті.

мінуси:

  • Потребує оновлення характеристик.

Акумулятор легко впорається з роботою протягом двох днів, а невеликий розмір робить його ідеальним для використання однією рукою.

На дисплеї немає 3D Touch або оптичної стабілізації зображення, але ви отримаєте оновлення iOS 12 від 2018 року, яке має як і раніше зберігає швидкість і плавність роботи. Як і у випадку з X, Apple більше не продає цей телефон безпосередньо, але його можна придбати в інших магазинах.

iPhone 6S Plus

Кращий за ціною

плюси:

  • Доступний.
  • Те ж дозвіл екрана, що в 7 Plus та 8 Plus.
  • Можливість поновлення до iOS 12.

мінуси:

  • Не так довговічний, як iPhone 7 Plus або 8 Plus.

Більший флагман 2016 року - 6S Plus - вже не продається Apple, але все ж залишається хорошим варіантом для людей, які люблять провідні навушники, які не потребують подвійний камері і хочуть заощадити гроші. Основні характеристики залишаються такими ж, як у 6S. Під капотом знаходиться процесор Apple A9, 16 ГБ пам'яті, а тепер і остання версія iOS 12.

iPhone 6S

Кращий для новачків.

плюси:

  • Можливість поновлення до iOS 12.
  • Хороший розмір екрану.

мінуси:

  • Може бути повільним на iOS 11.

Модель як і раніше доступна у сторонніх постачальників за хорошою ціною. Він залишається вигідною операцією для людей, які хочуть заощадити трохи грошей і не хочуть втрачати роз'єм для навушників. iPhone 6S - дуже пристойний телефон, і виглядає майже ідентично iPhone 8. Перевагою є збільшена в порівнянні з моделлю 7 тривалість роботи без підзарядки, хоча йому не вистачає більш широкої діафрагми і оптичної стабілізації зображення.

Поки нові телефони все ще знаходяться в стадії розробки, плани можуть і, швидше за все, зміняться до того, як гаджети будуть представлені публіці, але вже є кілька вагомих причин для очікування появи новинок і лідируючі позиції в рейтингах смартфонів 2019 року. Для бюджетних користувачів найкращим вибором стануть моделі, випущені кілька років тому, де ціна регулюється особливостями і функціоналом. Якщо ви вже вступили до лав шанувальників яблучного дизайну, поділіться своїми враженнями від використання в коментарях під статтею.