Прості способи копіювання гри на флешку

Компактне сховище інформації останнім часом стало дуже популярним за рахунок своєї зручності. Тепер зберігати дані в будь-якому вигляді можна на флешці, і вона завжди під рукою. При цьому перекачати на неї необхідні файли досить просто. Єдине питання, яке часто спливає у власників такого гаджета, як з комп'ютера на флешку скачати гру? Справа в тому, що подібні програми часто являють собою ієрархію, де кожен елемент один від одного залежить. Якщо неправильно перенести їх, є велика ймовірність її не задавнити в майбутньому.

При копіюванні на usb-накопичувач треба дотримати порядок дій, щоб зберегти працездатність програми.

Саме тому багато хто не знає, як з комп'ютера на флешку скинути гру, щоб не нашкодити працездатності проекту. Є кілька варіантів, але перш варто підготувати правильний переносний накопичувач. Об'єм пам'яті такого пристрою повинен бути досить великим. Скачаний образ сучасних ігор часто займає більше 30 Гб вільного місця на жорсткому диску. Відповідно, якщо у вас буде менше, то проект просто не запишеться.

Також не варто забувати про перевірку носія і файлів. Часто буває так, що вони заражені вірусами, які точно зіпсують вам проведення часу, а разом з тим і всі інші елементи крім записаних. Краще не завантажувати ігри та користуватися ліцензійною продукцією.

Копіювання архіву на флешку

Якщо користувач переконався, що вільного місця достатньо і вміст чисте від вірусів, він починає думати, як перекинути на флешку гру з комп'ютера. Банальне перетягування ярликів дає свої результати, але, якщо у вас USB 2.0 і досить слабенький ПК, то скидати можна кілька годин поспіль. Як записати на флешку гру іншим способом?

Найбільш зручним варіантом є архівування. Збираєте всі файли воєдино і починаєте копіювати на носій в такому вигляді. Для цього знадобиться вставити флешку в комп'ютер, потім запакувати гру в один файл, після чого натиснути CTRL + C на комп'ютері, а перемістившись в вікно пристрою, натиснути CTRL + V. Чи залишиться тільки дочекатися завершення запису копії архіву.

Створення завантажувального образу

Як з комп'ютера скопіювати гру на флешку, якщо попередній варіант не допомагає або користувач шукає альтернативні рішення? Більш ефективним варіантом вважається створення завантажувального образу. Це віртуальна копія диска з грою, яку можна запускати на будь-яких ПК, маючи при собі відповідне програмне забезпечення. Головною перевагою такого способу є відсутність потреби розпаковувати архів і перекидати його на ПК. Флешка вставляється і запускається скопійований варіант спеціальним додатком, після чого можна відразу починати установку.

Найбільш поширеним програмним забезпеченням для створення завантажувального копії є Alcohol 120% і Deamon Tools. Є й інші варіанти, але вони більш складні для новачків у цій справі. Після запуску програми потрібно буде вибрати формат ISO. Це необхідно для створення копії носія. Слідом за цим потрібно буде запустити програму і дочекатися поки процедура закінчиться.

Після завершення роботи програми користувач отримає образ улюбленої гри, яку зможе встановити в пару кліків. Тепер ви знаєте, як гру скинути на флешку, причому без зайвих проблем. Описані способи є найбільш простими, швидкими та ефективними. До того ж, вони ще й безпечні для переносної пам'яті і призначеного для користувача комп'ютера. Якщо раніше вам не вдавалося завантажити подібні програми на флешку, то спробуйте один з описаних способів!