Заміна незнімного акумулятора в смартфоні

Технічні засоби так швидко вдосконалюються, що за ними дуже складно встежити. Купуючи новий смартфон, очі розбігаються від найширшого достатку, тому іноді купується гаджет, що влаштовує своїми унікальними можливостями. При цьому майбутній власник зовсім не вникає в усі подробиці його технічного оснащення.

Заміна незнімного акумулятора в смартфоні під силу будь-кому.

З яким подивом сприймається згодом новина, що девайс оснащений не звичним для всіх знімним акумулятором, а таким різновидом, яку прийнято називати незнімної. Все б нічого, якщо ця батарея працювала вічно. На жаль, вона іноді втрачає свою ємність, в зв'язку з цим доводиться її часто заряджати.

В іншому випадку не вдасться спілкуватися протягом дня зі своїми друзями, просиджувати годинами в інтернеті. Виявитися зовсім без зв'язку не побажає в даний час ніхто. Всі стали надмірно залежні від мобільного зв'язку та інших можливостей сучасних гаджетів. Найуспішнішою ідеєю, яка моментально приходить в голову, є заміна незнімного акумулятора в смартфоні.

Але як це зробити, як замінити стаціонарний акумулятор в своєму смартфоні, майже ніхто з власників девайсів не тільки не робив цього ніколи в своєму житті, але навіть теоретично не знає, як це здійснити.

Процес заміни незнімної батареї

В даний час навіть у малюків в користуванні є сучасні гаджети, з якими вони вправно управляються. До речі, навіть для них замінити акумулятор або його підзарядити не є складним завданням. З боку, взагалі, здається, нібито вони народилися з такими девайсами. Однак інша справа, якщо потрібно виконати заміну вбудованого акумулятора в смартфоні.

Більшість власників гаджетів просто губляться в здогадах, чи можна замінити стаціонарний акумулятор в смартфоні взагалі або доведеться ласкаво з ним попрощатися і натомість купувати новий, піддаючи свій гаманець чергового «варварському» спустошення. І навіть коли на питання, чи можна поміняти незнімний акумулятор в смартфоні, отримано позитивну відповідь, проблеми на цьому не завершуються.

З'являється нова проблема, власники намагаються розібратися, наскільки реально здійснити таку процедуру самостійно або потрібно обов'язково звертатися в сервісний центр.

В сервісний центр, безумовно, простіше сходити, але при цьому доведеться змиритися з думкою про фінансові втрати. А для деяких власників такий похід не реальний, оскільки живуть вони в глибинці, де про сервісні центри мова не йде. Насправді особливих складнощів в проведенні таких маніпуляцій немає, важливо діяти впевнено, але дуже акуратно, попередньо вивчивши інструкцію, як зняти незнімний акумулятор з телефону.

алгоритм дій

Отже, щоб зняти знімну батарею, особливих зусиль не потрібно. Досить підколупнути її злегка і швидко витягти. Після придбання нової точно також її впровадити назад. Якщо ж у вашому смартфоні встановлена ​​незнімна батарея, так швидко виконати маніпуляції вам точно не вдасться. Доведеться запастися терпінням, підготувати інструменти і не поспішаючи слідувати алгоритму, що демонструє, як безпосередньо здійснюється заміна незнімного акумулятора в смартфоні своїми руками.

Не потрібно нервувати і критикувати виробника за доставлені складності. У всьому є переваги і недоліки. Великим недоліком є ​​в вашому випадку те, що ви поки не знаєте, як змінювати незнімний акумулятор в смартфоні, але зате величезною перевагою є мініатюрність вашого девайса, його дуже тонкий корпус. Смартфони зі знімними батареями в цьому конкурувати з вашим гаджетом точно не зможуть.

Отже, приступаємо до практичних дій, які допоможуть вирішити вашу проблему. Спочатку витягніть лоток, куди ви вставляєте свої сім-карти. Після цього, озброївшись тонкої викруткою і присоскою, відкрийте задню кришку гаджета. Викруткою акуратно проходите по всьому периметру задньої кришки, а присоскою зволікайте її акуратно на себе. Якщо все робити акуратно і старанно, то цей процес не забере багато часу.

Не думайте, що після відкриття задньої кришки, ви вже досягли мети. Під кришкою вас зустріне нова перешкода - ще одна захисна панель. Щоб її відкрити, візьміть викрутку і відкрутіть кілька гвинтів.

Тільки після зняття цієї захисної панелі ви виявите саму батарею. Однак не поспішайте її швидко витягати. Вона приєднана до електронної панелі за допомогою шлейфів. Акуратно витягніть їх, це не складе труднощів. Тільки тепер сміливо виймайте старий акумулятор.

Новий акумулятор, який ви заздалегідь повинні були придбати, точно таким же способом поставить назад, акуратно приєднавши спочатку шлейфи. Закрийте захисну панель, закріпіть її гвинтами і поставить назад задню кришку. На цьому процедура завершена, при цьому, як ви могли помітити, вам не довелося витрачати гроші, як це було б потрібно при поході в сервісний центр.

Отже, вивчивши рекомендації, як поміняти незнімний акумулятор на смартфоні, ви зможете вже без страху виконувати таку процедуру знову і знову, якщо в цьому виникатиме потреба.