Рішення проблеми з відтворенням відео в соцмережах

З моменту своєї появи всі відомі соціальні мережі досить сильно змінилися, розширивши набір функцій і можливості користувача. Зараз в будь-якій платформі користувач має можливість переглядати найрізноманітніший контент. Ролики є невід'ємною частиною життя кожного сучасного інтернет-користувача. Однак нерідко користувачі стикаються з різними труднощами при їх відтворенні. Як же вирішити ці труднощі? У цій статті розберемося, чому не відтворюються записи в онлайн-сервісах. Давайте ж почнемо. Поїхали!

Вирішити питання з відтворенням роликів дуже легко

Причина проблеми

Подібна неприємність зустрічається досить часто, незважаючи на те, що її причина проста і банальна. Вся справа в плагіні Adobe Flash Player. Записів не відтворюються ні у Вконтакте, ні в Однокласниках, ні на інших платформах (Фейсбук, Інстаграм) через відсутність самого Flash Player або останніх оновлень.

Рішення

Виправити таку неполадку простіше простого. Все, що потрібно - завантажити і встановити Флеш Плеєр. Зробити це можна прямо з офіційного сайту розробників. Якщо на вашому комп'ютері вже встановлено цей компонент, можете просто оновити його або видаліть наявний Флеш Плеєр, а потім скачайте і встановіть останню версію. А також ви можете відкрити Панель управління комп'ютером і вибрати Flash Player. У вікні, перейдіть на вкладку «Додатково». Клацніть по кнопці «Перевірити зараз». Встановіть оновлення, якщо система їх виявить.

Встановіть або поновіть програму

підсумки

Після прийняття вищеописаних заходів питання з відтворенням роликів в Одноклассниках, Фейсбуці, Інстаграме, Вконтакте повинна зникнути. Як бачите, подібну неприємність можна дуже швидко виправити. Пишіть в коментарях, чи допомогла вам наша стаття, розповідайте іншим користувачам, як вам вдалося усунути неприємність і задавайте будь-які питання, що цікавлять по розглянутій темі.

Приємного перегляду фільмів і різних роликів!