Прошивка навігатора Prestigio Geovision

Вступ

Навігатори сьогодні є дуже популярними продуктами на ринку: вони дозволяють прокласти шлях з будь-якого місця в інше. Тобто, можна сказати, що сьогодні практично неможливо заблукати і не знайти той чи інший заклад, будинок, освітній заклад - загалом, все, що вам коли-небудь може стати в нагоді. Але карти можуть змінюватися досить часто, адже люди змінюються - речі змінюються. Сьогодні стоїть велика будівля на вулиці, а завтра там може бути проведена нова дорога. Тому важливо стежити за оновленням карт. Також пристрої можуть давати помилки, якщо виведені нові супутники. Якщо все це об'єднати, то можна говорити про такий чинник, як прошивка навігатора Prestigio Geovision, яка і вирішить всі означені проблеми.

Як здійснюється прошивка навігатора Prestigio Geovision

Що слід знати перед прошивкою пристрою?

Дорогі друзі, перш ніж приступити до перепрошивки будь-якого пристрою, будь то телефон або навігатор, важливо запам'ятати свого роду правила. Або краще буде назвати їх рекомендаціями: правила порушувати не можна, а ось на рекомендації можна закрити очі і бігти робити те, що намітив. Ніхто не має права вас обмежувати в чому-небудь (в плані перепрошивки свого особистого апарату), але про всяк випадок краще ознайомитися з наступним переліком рекомендацій:

  1. Всі дії зі своїм пристроєм ви виконуєте на свій страх і ризик. Ніхто не несе відповідальності за те, що може статися з вашим навігатором. Тому краще кілька разів подумати, перш ніж приймати остаточне рішення. Адже, як то кажуть: «Сім разів відміряй - один раз відріж».
  2. Настійно рекомендується зарядити Prestigio Geovision мінімум до 50-70 відсотків, щоб пристрій раптово не перестало працювати.
  3. Також бажано використовувати оригінальний кабель для підключення до комп'ютера через USB-вхід.
  4. Зверніть увагу, що оновлення буде скачиваться з серверів компанії. Розмір прошивки може важити більше одного гігабайта, тому подбайте про трафік свого інтернету. Зате власники безлімітних тарифних планів можуть не хвилюватися і спокійно займатися своїми справами. Отже, першим кроком буде підключитися до доступної інтернет-мережі.
  5. Збережіть всі важливі дані з апарату на який-небудь зовнішній носій інформації, тому що іноді ці дані мають ризик піти в процесі перепрошивки. Тобто, це робиться виключно в ваших інтересах. Збережіть всі важливі дані з апарату на який-небудь зовнішній носій інформації, тому що іноді ці дані мають ризик піти в процесі перепрошивки. Тобто, це робиться виключно в ваших інтересах. У вас можуть піти карти вашого міста, після чого навігація буде просто неможлива. Однак, за заявою виробника, при перепрошивки версія карт теж змінюється - вони будуть оновлені.

Як прошити навігатор Prestigio Geovision

Отже, ось ми і дісталися до самого цікавого моменту сьогоднішнього обговорення - прошивка або перепрошивка навігатора prestigio geovision 5050. Що ж потрібно робити недосвідченому користувачу?

  1. Для початку заходимо на офіційний сайт компанії Navitel. На ньому вам слід авторизуватись під своїм логіном і паролем. Якщо таких у вас немає, то не впадаємо і проходимо процедуру реєстрації.
  2. Тепер переміщаємося в спеціальний розділ, який називається «Завантажити».

  1. У цьому пункті основного меню сайту вам необхідно відшукати файл для завантаження Navitel Navigator Updater і завантажити його на свій комп'ютер або ноутбук.
  2. Природно, цю програму необхідно встановити на свій ПК і запустити її (бажано від імені Адміністратора).
  3. Далі, підключаємо свій навігатор до персонального комп'ютера оригінальним кабелем, який йшов в комплекті з пристроєм (про це згадувалося вище - ну ігноруйте цю рекомендацію).
  4. Наша утиліта для оновлення програмного забезпечення навігатора повинна знайти пристрій свого друга і знайти для нього існуючі прошивки. Ви можете побачити у вікні програми поле для вказівки шляху до файлу прошивки. Тобто, у вас є можливість встановити заздалегідь викачані документи.
  5. У будь-якому випадку вибираємо для себе найбільш підходящий варіант і натискаємо «Далі».
  6. Залишилося лише дочекатися завершення операції, після закінчення якої на вашому апараті буде стояти оновлена ​​версія ПО. Можете себе похвалити і привітати!

Якщо виникли помилки ...

Ніхто не застрахований від помилок і невдач, адже це життя. А вже тим більше не можна передбачити успіх чого-небудь в комп'ютерній сфері: пристрій може підвести, вийти з ладу, інтернет відключився і так далі. Тому не впадаємо у відчай і пробуємо зробити прошивку навігатора Prestigio Geovision 5050 ще раз. Якщо вас все одно переслідує невдача, то краще звернутися до кваліфікованих фахівців, які допоможуть вам з проблемою. Це можуть бути всілякі майстерні, сервіс-центри, магазини роздрібного продажу (власне, де ви і купили свій навігатор).

Підведемо підсумки

Навігатори сьогодні є дуже популярними продуктами на ринку: вони дозволяють прокласти шлях до будинку або кінотеатру, наприклад. Але ці продукти повинні піддаватися процедурі апаратного поновлення - прошивці або перепрошивки. Це дозволить вирішити такі проблеми, як програмні збої, помилки, застарілі карти місцевості і так далі. Сьогодні ми з вами дізналися, як можна оновити або прошити навігатор Prestigio Geovision 5050 з використанням навітеловского програмного забезпечення. Сподіваємося, що у вас все вийшло, і ніякі помилки під час перепрошивки не виникли. Не забуваємо ділитися своєю думкою і враженням в коментарях з іншими читачами. На все добре вам, дорогі!