Як позбутися від браузера Аміго на комп'ютері

Щодня ми завантажуємо з інтернету різні файли і програми. Але іноді трапляється так, що на комп'ютер викачуються небажані утиліти, які ви, взагалі, не збиралися завантажувати. Подібні програми називають вірусними. Як правило, вони ховаються в інсталятор інших додатків, і багато користувачів фактично добровільно встановлюють вірусні утиліти на свої комп'ютери, ігноруючи розділи з додатковими параметрами, де найчастіше можна відмовитися від установки непотрібних додатків. Однією з найпоширеніших вірусних програм є браузер Аміго. У цій статті детально розглянемо, як видалити браузер Аміго з комп'ютера. Давайте розбиратися. Поїхали!

Якщо ви не хочете зайвих проблем у своєму житті, то ніколи не натискайте на цю зелену кнопку

Аміго має одну неприємну властивість - навіть якщо він був видалений класичним способом, через якийсь час він може знову з'явитися невідомо звідки. Тому стандартний підхід до видалення тут не підійде.

Для початку все ж необхідно зробити деінсталяцію самим звичайним спосіб - через «Програми та засоби» в Панелі управління, щоб швидше потрапити в це вікно, перейдіть до вікна «Виконати», скориставшись комбінацією клавіш Win + R. У відповідному полі для введення введіть appwiz.cpl. Знайдіть у списку «Аміго» і клацніть на кнопці «Видалити».

Після деінсталяції оглядача Аміго залишається додаток «Mail.ru updater», яке і буде завантажувати Аміго за новою. Тому від цього процесу також необхідно позбутися.

Відкрийте Диспетчер завдань, скориставшись поєднанням клавіш Ctrl + Alt + Delete. Потім перейдіть до вкладки «Процеси». Пошукайте в списку процес «MailRuUpadater», клацніть по ньому правою клавішею миші. В меню оберіть «Відкрити місце зберігання файлу», а після натисніть «Завершити процес». Тепер поверніться до папки, де лежить цей файл, і видаліть «MailRuUpdater.exe».

Останній захід, яку необхідно зробити - виключити MailRuUpdater зі списку додатків автозавантаження. Щоб потрапити у відповідне вікно, використовуйте гарячі клавіші Win + R і введіть в поле для введення (без лапок) «msconfig». Потрапивши в вікно «Конфігурація системи», зайдіть на вкладку «Автозавантаження». Якщо на вашому ПК встановлена ​​ОС Windows 8 або новіші версії, розділ автозавантаження можна знайти прямо в диспетчері завдань. Виберіть відповідну програму в списку і натисніть кнопку «Відключити». Після цього виконайте перезавантаження комп'ютера. Готово. Ви повністю позбулися браузера Аміго.

Виконавши всі перераховані вище дії, ви гарантовано назавжди зітре цей браузер з системи.

Тепер ви будете знати, як прибрати вірусний браузер Аміго з системи раз і назавжди. Як бачите, робиться це дуже просто. Будьте уважні, встановлюючи будь-яке програмне забезпечення, перевіряйте всі додаткові розділи і пункти при установці. Так ви зможете уникнути повторного потрапляння вірусної програми на ваш ПК. Пишіть в коментарях чи допомогла вам ця стаття, діліться з іншими користувачами власним досвідом вирішення подібних проблем і задавайте будь-які питання, що цікавлять вас питання по темі статті.