Прошивка або перепрошивка телефону Huawei Honor

Стільникові пристрої надають нам можливість телефонувати з усіма, діалог з ким ми вважаємо вкрай важливим для себе або досить приємним.

Ми вдячні винахідникам за те, що здійснювати дзвінки ми можемо в будь-якому просторі, не будучи прив'язаними до міського телеграфу, як це було в недавньому минулому.

Ні відстань, ні час доби не стануть перепоною для дзвінка, тому не дивно, що кожна сучасна людина має в своєму розпорядженні мобільний апарат, серед різновидів яких виділяється телефон марки Huawei.

Прошивка популярного смартфона Huawei Honor не зажадає багатьох зусиль

Цілі і причини перепрошивки

На жаль, навіть цей «вірний друг» здатний приносити невеликі проблеми, провокувати замішання і негативну реакцію. Це трапляється, коли при експлуатації він відмовляється виконувати ряд функцій.

У цьому випадку доводиться вирішувати проблему кардинально, проникаючи в його програмне забезпечення, а саме оновлюючи або встановлюючи нову версію прошивки.

Що дає нова прошивка

Це можуть зробити майстра з сервісного центру, але існує й альтернативний варіант, коли ви самі вивчіть матеріал, як прошити телефон Huawei, після чого, засукавши рукава і озброївшись підвищеною увагою, здійснити всі важливі маніпуляції.

Нова прошивка U8860 не тільки змусить телефон успішно функціонувати, а й відкриє нові унікальні можливості, які ви по достоїнству зможете оцінити відразу ж.

Врахуйте і те, що після прошивки процес оновлення буде відбуватися не тільки успішно, але і в автоматичному режимі.

Перед початком такої відповідальної маніпуляції важливо тільки розібратися, вас цікавить офіційна прошивка або кастомними.

Кастомними версія являє собою неліцензований продукт, виконаний умільцями. Однак досить часто саме кастомними прошивка є максимально затребуваної, оскільки вона супроводжується великою кількістю нових можливостей.

На просторах інтернету ви можете знайти різні версії Андроїд-прошивки, відповідні вашим запитам

процес прошивки

Отже, після прийняття рішення щодо того, хто буде здійснювати перепрошивання смартфона, можна складати весь наступний алгоритм дій.

Якщо ви не бажаєте витрачати час на такі маніпуляції, тому віддаєте перевагу віддати телефон Huawei в сервісний центр, приготуйте деяку грошову суму майстрам, які візьмуться прошити ваш мобільний агрегат.

Якщо ж ви зважилися самі пізнати ази таких дій, озбройтеся важливими знаннями, як перепрошити телефон Huawei, досконально вивчіть алгоритм, виконуючи який на смартфон буде встановлена ​​нова прошивка.

Якщо ви не впевнені в своїх силах - краще звернутися в сервісний центр

Алгоритм дій (варіант № 1)

Спочатку «походіть» по просторах інтернету, ознайомтеся з інформацією на тематичних форумах, і, врешті-решт, розшукайте версію прошивки, яку ви хотіли б встановити на свій телефон Huawei.

Тільки пам'ятайте, що довіряти миттєво всім сайтам, що пропонують будь-який продукт можна, щоб не нахапатися серйозних проблем. Слід перевірити сайт, ознайомитися з відгуками інших відвідувачів, тільки після цього здійснювати скачування файлу.

Закачувати прошивку можна тільки після того, як ви на сайті вказали точну модель свого смартфона Huawei. Чужа прошивка зашкодить вашому мобільному пристрою, тому не можна до цього ставитися холоднокровно.

Вкажіть модель для підбору відповідних версій ПЗ

Після закачування в папці будуть перебувати кілька завантажувальних файлів. Їх все потрібно по черзі проинсталлировать, почати процес потрібно тільки з файлу, що має назву «Setup» і розширення «exe».

Перезавантажте свій ПК, підключіть до нього телефон Huawei, скориставшись USB-кабелем, дочекайтеся появи вікна завантажувача на екрані ПК.

Серед переліку пристроїв вкажіть свій смартфон, який ви бажаєте прошити. Перейдіть у вкладку «Active Phone», там знайдете конкретно свою модель.

У наступному вікні під назвою «Program Boot Loaders» встановіть галочку, яка дає дозвіл на активізацію програми, що відповідає за завантаження прошивки. Нижче знаходиться кнопка «Load Build Contents», по ній слід клікнути, щоб завантажити важливі файли.

У вікні, потрібно вказати на contents.xml, після чого з'явиться відразу ж кнопка «Download», по якій потрібно клікнути. Після цього почнеться процес завантаження, вам варто тільки почекати. Однак після завершення програма запросить дозвіл на форматування вашого телефону Huawei.

Не допускайте цього, відразу натисніть на кнопку «Скасування», а також для запобігання втраті важливих даних.

Тепер від'єднайте USB-кабель, попередньо скориставшись функцією безпечного видалення пристрою. Перезавантажте свій комп'ютер і знову підключіть до нього телефон Huawei.

На екрані знову виникне вікно, але на цей раз програма запитає у вас введення пароля. Практика показує, що в якості пароля виступає саме слово «Huawei». У вікні відразу ж з'являться пункти, навпроти кожного встановіть галочку, а далі вкажіть шлях, де ви зберегли файл прошивки на початковому етапі.

Після вказівки шляху і натискання на кнопку «Next» на екрані знову з'явиться чергове вікно, в якому буде легко виявити кнопку «Scan and Download». Клацніть по ній і на деякий час просто завмріть, не втручаючись в процес, що відбувається.

Прошивка 8860 Huawei запуститься автоматично, на екрані можна буде просто спостерігати за її ходом. Коли програма сповістить про завершення процесу, натисніть на «Ок», від'єднайте телефон, після чого його перезавантажте. На цьому перший спосіб установки нової версії прошивки завершується.

Алгоритм дій (варіант № 2)

Якщо перший варіант алгоритму дій більш підходить для того, щоб прошити телефон кастомной версією, то другий орієнтований виключно на офіційну версію.

В цьому випадку необхідно особливо ретельно дотримуватися всіх порад досвідчених користувачів. Перш за все, необхідно зберегти прошивку тільки на SD-карті смартфона, на якій попередньо створіть папку з назвою «Dload».

Фахівці рекомендують звернути увагу на таку важливу обставину, як обсяг SD-карти. Як не дивно, але рекомендується, щоб обсяг не перевищував чотирьох гігабайт. Якщо ваша SD-карта великого обсягу, краще візьміть іншу для проведення таких маніпуляцій.

До речі, настійно не рекомендується орієнтуватися на вбудовану пам'ять, якщо ви бажаєте успішно прошити свій телефон.

Прошивка, яка має в цьому процесі найбільш велике значення, повинна супроводжуватися тільки ім'ям UPDATE.APP.

В процесі установки прошивки смартфон може для вас раптово перезавантажуватися. Будьте спокійні, не втручайтеся в цей процес, оскільки такі перезавантаження є підтвердженням того, що процес здійснюється без проблем і правильно.

Якщо в папці «Dload» завантажено кілька файлів, доведеться кожного з них проинсталлировать, встановивши черговість.

Далі процес установки нової версії прошивки може здійснюватися двома способами, тому ознайомитися найкраще з ними обома, а потім вибрати той, який до найдрібніших подробиць зрозумілий і не викликає у вас ніяких питань.

Отже, вибравши перший спосіб, вимкніть свій мобільний пристрій, відкрийте задню кришку і вийміть акумулятор, після чого знову поставте його на місце. Це не пусте дію, тому не слід ним нехтувати і ігнорувати. Під час вилучення акумулятора скидаються настройки швидкого завантаження.

Вийміть на якийсь час батарею і поверніть на місце

Тепер затисніть кнопки, що відповідають за регулювання гучності, і натисніть кнопку включення. Кнопки гучності відпустіть тільки після того, як ви виявите, що процес установки успішно запустився.

Другий спосіб передбачає деякі дії, орієнтовані на внесення змін в налаштування мобільного апарату. Спочатку зайдіть в основне меню, перейдіть в підменю «Налаштування», далі знайдіть рядок «Пам'ять». Після цього клікніть по розділу «Оновлення ПЗ», перед вами відкриються нові параметри, серед яких знайдіть «Оновлення SD-карти».

Процес знову запускається автоматично, вам залишається тільки дочекатися його успішного завершення.

Отже, вивчивши запропоновані алгоритми, ви зможете переконатися в тому, що прошити смартфон Huawei нескладно. Важливо тільки пам'ятати, що навіть одне нерозумне рішення або дію здатне серйозно нашкодити вашому мобільному апарату, тому прошивка - це той випадок, коли варто не допускати власну фантазію, не покладатися на приватне чуття, а строго слідувати встановленим алгоритмом. У цьому випадку не тільки процес завершиться успішно, але і ви отримаєте можливість насолоджуватися новими з'явилися функціями.