Самостійна перепрошивка медіаплеєра iconBIT

Популярність мультимедійних плеєрів серед користувачів поступово зростає, оскільки кожен хоче насолодитися фільмами і серіалами в максимальній якості. При виборі такого медіаплеєра багато зупиняються на пристрої від iconBIT через хороше співвідношення якості, ціни і функціональних можливостей. Однак, цей пристрій, як будь-яку електроніку, не обходять стороною різні системні проблеми, які часто можна вирішити звичайної перепрошивкой. Також якщо ви хочете отримати доступ до нових функцій і можливостей, знадобиться оновити програмне забезпечення пристрою. У цій статті докладно розглянемо, як прошити або перепрошити медіаплеєр iconBIT. Давайте розбиратися. Поїхали!

Медіаплеєр iconBIT можна перепрошити

Щоб перепошіть мультимедійний плеєр iconBIT, насамперед необхідно завантажити в інтернеті саму прошивку і перенести її на флешку. Як тільки це буде зроблено, можна приступати.

Вимкніть вашого медіаплеєра і вставте флешку із записаною прошивкою до відповідного USB-роз'єм. Після цього підключіть харчування назад. На зворотному панелі плеєра знаходиться кнопка включення «ON». Натисніть і утримуйте її близько п'яти секунд. На дисплеї пристрою з'явиться напис «upgrade», що повідомляє про те, що починається процедура поновлення. Після появи цього повідомлення, кнопку можна відпустити.

Потім на екрані телевізора з'явиться шкала завантаження, по якій ви можете визначити, на якому етапі перебуває процес оновлення програмного забезпечення. Зверніть увагу, що під час перепрошивки забороняється відключати пристрій, так як це може призвести до збоїв і помилок в роботі пристрою в подальшому.

Як тільки установка нового програмного забезпечення буде завершена, на екрані телевізора з'явиться повідомлення «Install completed». Далі медіаплеєр iconBIT почне завантажуватися. Через деякий час ви побачите на екрані телевізора головне меню налаштувань, в якому необхідно вибрати мову, встановити час, а також задати налаштування мережі та розміру екрана. Готово.

Існує ще один спосіб перепрошивки. Спочатку так само потрібно завантажити прошивку і скопіювати її на флешку, тільки тепер USB-накопичувач підключається до працюючого пристрою. Потім відкрийте меню та виберіть розділ «Налаштування». Далі потрібно перейти на вкладку «Різне». Перебуваючи в цьому вікні, натисніть на пункт «Оновлення з USB-носія», щоб почати процедуру перепрошивки. На екрані ви побачите повідомлення про те, що йде перевірка прошивки. Після цього з'явиться вікно, в якому буде запропоновано завантажити оновлення. Натисніть «ОК», щоб продовжити, або «Скасувати», якщо передумали.

Якщо ви натиснули «ОК», з'явиться іконка у вигляді флешки і почнеться процес установки оновлень. Далі все відбувається аналогічно вищерозглянутого нагоди. Після перезавантаження пристрою ви потрапите в меню налаштувань. Встановивши мову, дату і час, перейдіть в розділ «Про систему» ​​і перевірте вказану там версію програмного забезпечення. Якщо вона збігається з версією завантаженої прошивки, значить, ви перепрошити успішно.

Після установки нового програмного забезпечення на вашому мультимедійному плеєрі iconBIT, швидше за все, з'являться якісь нові функції і додаткові можливості. Подивитися всі нові функції можна в налаштуваннях. Серед них можуть виявитися:

  • індексування (програма індексує всі файли, що зберігаються на вашому пристрої і розподіляє їх за відповідними категоріями).
  • «DLNA Render» (дозволяє рендерить відео і показувати його на ваших мобільних пристроях).
  • функція «Продовження перегляду», яка може виявитися дуже корисною, якщо ви не додивилися фільм і вам потрібно бігти, наприклад, на роботу. Прийшовши додому ви можете включити плеєр і відразу ж продовжити перегляд з того моменту, на якому зупинилися.
  • «BD-Lite меню» буде виводити відповідне меню для iso образів.

Тепер ви знаєте, як самостійно прошити або перепрошити медіаплеєр iconBIT. Як ви можете переконатися, це дуже легко і швидко. Пишіть в коментарях була корисною для вас ця стаття, розповідайте іншим користувачам про свій досвід перепрошивки мультимедійних плеєрів, і питайте, якщо у вас залишилися які-небудь питання по цій темі.