Прошивка телефону, смартфона і планшета ZTE

Важко змиритися з вимушеним становищем, коли раптово розряджається смартфон, а зарядити акумулятор немає жодної можливості.

Бути відокремленим від всього світу, залишитися без засоби зв'язку сучасній людині жахливо складно, тому не дивно, що, вирушаючи в подорож, в тривалі поїздки, власники сучасних гаджетів запасаються додатковими зарядними пристроями, що забезпечують коректність роботи девайсів.

Однак не тільки розряджений акумулятор здатний приносити неприємні сюрпризи. З цим конкурує і операційна система смартфона, часто супроводжується різними збоями, в результаті яких навіть заряджений девайс відмовляється виконувати деякі дії.

Багатьох користувачів не влаштовує стандартна прошивка ZTE і вони вирішуються перепрошити свій смартфон

Зіткнувшись з такою проблемою, більшість користувачів приймають рішення прошити свій смартфон ZTE, щоб благополучно позбутися набридлих проблем.

Чому виникає необхідність в прошивці

Існують кілька обставин, які змушують власників сучасних пристроїв вторгнутися у «внутрішній світ» свого електронного друга.

Озброївшись відомостями, які причини здатні провокувати системні збої, власникам смартфонів набагато простіше застерігати гаджет від сумних наслідків або вчасно їх розпізнавати і здійснювати дії, що усувають всі встали на шляху проблеми.

Причини операційного збою

Може трапитися так, що улюблений смартфон ZTE перестав працювати. Причина може полягати в його механічному пошкодженні, коли з ним зверталися неакуратно, часто кидали на підлогу, на нього потрапляла волога. Також цілком можливий вихід зі ладу комплектуючих девайса.

На жаль, вирішити проблему з механічним пошкодженням смартфона в домашніх умовах неможливо, тому правильно його віднести в сервісний центр. Кваліфіковані майстри проведуть ефективні «реанімаційні» заходи і вдихнуть в гаджет нову «життя».

Ще однією причиною того, що на якомусь етапі смартфон починає сам по собі перезавантажуватися, вимикатися, є збій операційної системи. Вирішити таку проблему можна і в домашніх умовах, але тільки при відповідній підготовці.

Підготуватися дуже важливо, оскільки і сама прошивка ZTE v815w може виявитися невдалою, якщо вона встановлювалася в супроводі грубих помилок.

Отже, цікавляться, як прошити ZTE v815w ті, хто помітив некоректну роботу гаджета, хто вирішив оптимізувати роботу системи, встановивши оновлену версію прошивки, про яку досить широко поширилися позитивні відгуки.

процес прошивки

Прошити смартфон ZTE зможуть багато власників сучасних гаджетів, якщо попередньо отримувати «порцію» корисної інформації, що дозволяє досконально розібратися в тому, як перепрошити ZTE v815w.

В цьому випадку можна ризикнути і все здійснити самостійно, заощадивши кошти, а також підвищивши свій рівень пізнання сучасних пристроїв.

алгоритм прошивки

Програмісти періодично дарують користувачам різноманітні корисні продукти, що дозволяють багато операцій здійснювати не тільки швидко, але і легко.

Одним з таких програмних продуктів є додаток CWM, орієнтоване саме на процес установки операційної системи для смартфонів ZTE.

Завантажити і проинсталлировать це додаток рекомендується заздалегідь. Також зачерпніть інформацію про своє смартфоні, оскільки бажано при прошивці використовувати пристрій у виконанні Gen 2.

На жаль, не всі смартфони супроводжуються таким виконанням, можна зустріти і варіанти, де є Gen 1. У цьому випадку доведеться зробити один додатковий крок.

На спеціалізованих форумах легко відшукати додаток CyanogenMod, яке зможе виступити в якості успішного помічника при перекладі варіанти виконання Gen 1 в Gen 2.

Спочатку вимкніть телефон, потім затисніть одночасно дві клавіші «-» і «вкл», після цього на екрані повинна з'явитися напис «FTM». Тільки після цього потрібно приєднати смартфон до ПК.

Залишається знайти завантажувальний файл download_nochecksGen2 з розширенням exe, запустити його, дочекатися завершення процесу і переконатися, що тепер смартфон має бажане виконання Gen 2.

Прошивка смартфона починається з форматування флеш-карти. У деяких випадках доводиться процес форматування запускати не один раз. На жаль, іноді іншого варіанту, як замінити флеш-карту, не передбачається, тому доводиться вдаватися до такої заміни. Це стосується в більшості випадків дешевих і дуже низької якості флеш-карт.

Тепер на підготовлену флеш-карту сміливо копіюйте заздалегідь завантажену прошивку. Не забудьте зробити так, щоб комп'ютер допоміг успішно визначитися смартфону в додатку CWM.

Це так просто, достатньо в основному меню знайти параметр «Mount USB storage», клікнути по ньому, потім скопіювати прошивальний файл, після чого натиснути на інший параметр «Unmount».

Наступний етап передбачає безпосередній процес, під час якого встановлюється прошивка на смартфон.

У Recovery знайдіть параметр «Install zip from sdcard», клацніть по ньому і дотримуйтесь всіх рекомендацій, які будуть відображатися на екрані. Після завершення процесу потрібно перезавантажити смартфон. У цьому вам допоможе параметр «Reboot system now».

Ось тепер після запуску смартфона можна насолоджуватися роботою власного смартфона, на якому встановлена ​​нова прошивка. Такий спосіб установки нових версій прошивок підходить тільки для смартфонів ZTE Blade.

Отже, повернути працездатність смартфона, з яким не хочеться прощатися і купувати новий девайс, зможе і сам власник, якщо дуже дорожить своїм пристроєм.

Якщо перша спроба завершилася невдачею, прошивка встановилася некоректно, що відбивається низькою працездатності девайса, можна повторити процес.

Тільки в цей раз потрібно обов'язково проявити підвищену пильність, а також закачати версію прошивки з перевірених ресурсів. Не рекомендується довіряти всіма джерелами, які характеризують свою пропозицію привабливими фразами.

Разом з ними можна закачати і додаткові «подарунки» у вигляді шкідливого програмного забезпечення, здатного завдати серйозної шкоди смартфону.