Налаштовуємо режим сумісності в браузері Internet Explorer

Вступ. Трохи про Internet Explorer

IE є вбудованим браузером операційної системи Windows всіх версій (за винятком Windows 10, де таким є абсолютно нова програма Microsoft Edge). За заявами виробника продукту версія IE 11 найбільш допрацьована і якісна. Microsoft обіцяє збільшення швидкості перегляду сторінок в порівнянні зі старими версіями.

Нова IE 11 іноді неправильно відображає сторінки

Досягається такий ефект за рахунок не тільки програмного прискорення, а й апаратного. Але не варто забувати, що основним фактором швидкості завантаження даних в інтернеті є швидкість, яка надається вашим інтернет-провайдером. Тобто, якщо ваш роутер дає тільки 256 кбіт / с, наприклад, то природно ніякої браузер не дозволить вам працювати з більшою швидкістю.

Для чого потрібен режим сумісності в IE?

Про популярність вбудованого браузера Internet Explorer 10 або 10 в операційну систему Windows 7 можна посперечатися. Справа в тому, що зручність цього інструменту для серфінгу в інтернеті є спірним питанням. Він не володіє сучасними функціями інших програм для веб-серфінгу, безпеку його використання також знаходиться під сумнівами. Ще один приголомшливий факт: деякі сторінки просто не можуть нормально відображатися в IE 10 або 11, хоча ці версії є найостаннішими для продуктів. У таких випадках і потрібен режим сумісності в Internet Explorer.

Як включити режим сумісності в IE 10 або 11?

Отже, переходимо власне до головної теми сьогоднішнього обговорення. Не будемо тягнути гуму і відразу приступимо до виконання наступних простих дій:

  1. Крок перший: відкриваємо браузер.
  2. Крок другий: переходимо на сторінку сайту, який відображається некоректно.
  3. Тепер натискаємо кнопку налаштувань, розташовану прямо під червоним хрестиком, який закриває програму.
  4. Вибираємо «Параметри перегляду в режимі сумісності».
  5. Кількома по кнопці «Додати» і закриваємо діалогове вікно. Перезавантажуємо сторінку.
  6. Готово! Тепер цей сайт буде відображатися в правильній формі.

Як відключити цей режим?

Насправді, відключити його так само просто, як і включити:

  1. Якщо ви все ще перебуваєте в браузері, то знову відкриваємо налаштування, як в попередній інструкції. Якщо немає - скоріше запускайте його.
  2. У вікні зі списком, який ви раніше оновили додаванням деяких, натискаємо один раз по сайту. Природно, вибираємо той, який більше не потребує відображенні в спеціальній формі.
  3. Справа під кнопкою «Додати» є інша - «Видалити». Нам потрібна вона.
  4. Тепер ви помітите, що в списку ліворуч більше немає цього сайту.
  5. Готово! Вам залишилося закрити вікно і перезапустити браузер IE 10 або 11.

висновок

Отже, тепер ви знаєте, як включити або відключити режим сумісності в Internet Explorer 10 або 11. Відтепер всі сторінки у вас будуть відображатися коректно, якщо до цього з їх роботою виникали деякі проблеми. Ділимося в коментарях, які сайти ви додали в цей список. Гарного дня, дорогі читачі!