Pandora TV - що це за програма, а також як її видалити

Всім сучасним користувачам відома ситуація, коли після установки однієї утиліти в системі і в браузері з'являється ще кілька абсолютно непотрібних додатків, від яких ще й непросто позбутися. Одним з таких додатків є Pandora TV. У даній статті розберемося з тим, що це за програма і як її видалити. Давайте ж почнемо. Поїхали!

Pandora TV потрапляє в систему під час установки деяких безкоштовних утиліт. Обов'язково звертайте увагу на розділ «Додаткові модулі» (може бути і інша назва), так як там можна зняти галочки з тих самих непотрібних програм, які встановлюються за замовчуванням разом з основною. Pandora Service стає причиною постійного появи рекламних банерів в браузері, що дуже заважає при роботі з комп'ютером.

Існує кілька способів прибрати Pandora Service з системи. Зробити це можна за допомогою сторонніх програм або вручну.

Якщо ваше антивірусне ПЗ не впоралося, скачайте Stronghold AntiMalware. Дана утиліта сама видалить непотрібне програмне забезпечення, зробить чистку реєстру і поверне браузер до нормального вигляду.

Щоб виправити проблему вручну, доведеться покопатися в файлах системи і видалити деякі з них. На жаль, певні системні файли можуть бути пошкоджені Pandora TV, але ви можете їх відновити за допомогою інсталяційного пакета операційної системи Windows. У наведеному нижче списку вказані процеси, які необхідно зупинити, і файли, що повинні бути видалені:

Зверніть увагу, що деякі файли системи можуть мати такі ж назви, при цьому бути необхідними для коректної роботи Windows. Якщо ви не зовсім розумієте, ЩО ви видаляєте, краще скористайтеся необхідні інструменти.

Обов'язково позбудьтеся від папки «pandora.tv», розташованої на диску «C» в «Program Files», і значення ключа реєстру «no information». Сам ключ видаляти не слід, тільки його значення. Будьте дуже уважні, редагуючи реєстр, так як ваші дії можуть дуже сильно позначитися на роботі електронної обчислювальної машини. Щоб перейти до реєстру, в пошуку Windows введіть «regedit» і запустіть від імені адміністратора.

Також ви можете спробувати деінсталювати Pandora TV через список програм в Панелі управління. Однак, додаток може почати захищати себе від видалення, в результаті ви отримаєте помилку, що у вас недостатньо прав для деінсталяції.

Pandora Service нерідко інсталює в браузери спеціальні розширення. Щоб позбутися від них, скористайтеся утилітами SpyHunter або Stronghold AntiMalware. Але можна все зробити самостійно без експлуатації сторонніх коштів.

Давайте розглянемо, як видалити Pandora TV з Internet Explorer. Відкривши браузер, натисніть на спеціальній іконці параметрів справа вгорі. У списку натисніть «Налаштувати надбудови». Потім перейдіть на вкладку «Панелі інструментів і розширення». Виберіть зі списку непотрібні доповнення, потім натисніть кнопку «Відключити».

Аналогічні дії виконуються і для інших веб-оглядачів (Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera). Різниця лише в тому, як перейти до вікна розширень конкретного браузера. У Chrome це можна зробити дуже швидко, прописавши в адресному рядку «chrome: // extensions /». Для Mozilla введіть «about: addons». Потрапивши в вікно аддонів, вимкніть їх аналогічно тому, як було описано у випадку з Internet Explorer.

Після того як виконаєте всі вищеописані дії, ви, нарешті, позбудетеся від набридливої ​​Pandora TV і зможете спокійно працювати з ПК, не відволікаючись на спливаючі рекламні оголошення. Пишіть в коментарях, чи допомогла вам стаття вирішити проблему, і задавайте питання, що цікавлять по темі.