Як видалити фотографії на iPad або скопіювати їх на комп'ютер?

У iPad можна створювати якісні фотознімки. Ось ви зробили кілька кадрів і задумалися, а чи можна перенести їх на інший носій? Пристрої від Apple не схожі на звичайні «флешки». Але отримати доступ до внутрішнього сховища досить легко. Є кілька способів це зробити. Ось як скинути фото з Айпада на комп'ютер і навпаки.

Для копіювання зображень можна використовувати хмарні сховища

Безпосередньо через провідник Windows

Підключіть планшет до порту USB. Операційна система повинна визначити зовнішній носій.

  1. Відкрийте «Мій комп'ютер»
  2. Знайдіть розділ «Портативні пристрої». Двічі натисніть на «iPad».
  3. Перейдіть в Internal Storage - DCIM - 100APPLE. Там будуть ваші знімки.

Є й інший спосіб їх переправити.

  1. Клацніть правою кнопкою миші на значок Айпада в папці «Мій комп'ютер» і виберіть пункт «Імпорт». Відкриється однойменне вікно в нижній правій частині екрану.
  2. Натисніть на «Параметри». Можете задати шлях для збереження знімків. Якщо відзначите галочкою «Видалити вміст із пристрою після імпорту», ​​то файли будуть скопійовані на ПК і стерті з планшета. Виставите свої настройки і натисніть "OK".
  3. В поле «Позначити ці зображення» задайте ключове слово для знімків. Наприклад, «Фото з дня народження».

Скопійовано все картинки і відео, що знаходяться в iPad. Після імпорту доведеться видалити непотрібні.

Як перемістити фотознімок на iPad

Якщо у вас є iOS-пристрій, і ви до сих пір не користувалися iTunes - саме час спробувати. Програма спростить всі операції з внутрішнім сховищем Айпада. В утиліті можна синхронізувати пристрої, зберігати файли з іншого носія, працювати з медіа і відео. З нею легко видалити непотрібні знімки.

Щоб скопіювати зображення з ПК на планшет, зробіть наступне:

  1. Підключіть гаджет до USB-порту.
  2. Встановіть на комп'ютер останню версію Айтюнс і запустіть її.
  3. Перейдіть в огляд гаджета. Для цього натисніть на кнопку з малюнком у вигляді планшета. Вона знаходиться нагорі на одному рівні з написом «Моя музика».
  4. У закладці «Фото» відзначте галочкою «Синхронізація».

  5. У пункті «Скопіювати з» клікніть «Вибрати».
  6. Вкажіть шлях до знімків, які треба скинути на девайс.
  7. Застосуйте зміни.
  8. Натисніть «Видалити і синхронізувати». Цей напис попереджає, що папка, з якої iTunes копіює дані, повинна бути тільки одна. Якщо ви вкажете інший шлях, дані, синхронізовані раніше, будуть стерті з планшета. Їх замінять файли з «нового» місця.

Можна розібратися, як перенести фото з Айпада на комп'ютер і назад, не підключаючи кожен раз USB-кабель. Налаштуйте автоматичне з'єднання через Wi-fi, якщо мережа доступна на всіх ваших пристроях.

  1. Відкрийте огляд гаджета в iTunes.
  2. Знайдіть розділ «Параметри». Він знаходиться в нижній частині меню.
  3. Поставте галочку в «Синхронізація через Wi-fi». Коли комп'ютер виявиться в одній мережі з iPad, вони автоматично переправлять один одному дані.

Це не самий практичний спосіб. Він не підходить людям, у яких кілька ПК. Адже фото треба копіювати з різних носіїв, а синхронізувати можна тільки одну папку.

iCould

У iCould є функція «Фотопоток». З нею зображення з планшета автоматично переправляються на все iOS-пристрої і комп'ютер, якщо є підключення до Wi-fi. Щоб активувати цю опцію, зробіть наступне:

  1. Зайдіть в налаштування iPad.
  2. Пункт «Фото і камера». Він знаходиться в тому ж блоці, що «Музика» і «Відео».
  3. У ньому можна включити Фотопоток і медіатеку.
  4. Встановіть iCould на ПК. Зайдіть в C: \ Користувачі \ [ім'я користувача] \ Зображення. Там з'явиться папка «Photo Stream» або «iCould». Відкрийте її. Якщо ви скопіюйте знімок в «Вивантаження» ( «Uploads»), він виявиться на планшеті.

Ось як скинути фото з iPad на комп'ютер за допомогою iCould:

  1. Відкрийте галерею.
  2. Виділіть файл.
  3. Нагорі є піктограма у вигляді квадрата зі стрілкою. Натисніть її.
  4. У меню, виберіть «Загальний доступ до фото». Придумайте назву альбому. Вкажіть, хто зможе його переглядати. Коли опублікуєте зображення, воно з'явиться на ПК в папці iCould / Загальні. Ви завжди зможете його видалити.

хмарні сховища

З хмарними сховищами можна перенести знімки на будь-які пристрої. У вас буде доступ до ваших даних скрізь, де є інтернет. Деякі з таких сервісів надають посилання для скачування. Це найзручніший спосіб імпорту-експорту зображень. Щоб зрозуміти, як перекинути фото з Айпада на комп'ютер, не треба розбиратися в функціях iTunes.

Для цього скористайтеся файлообмінниках. Наприклад, DropBox. Якщо встановіть цю програму на планшет і ПК, зможете вільно переміщувати дані. Не потрібно нічого синхронізувати. Просто скопіюйте їх в DropBox - вони з'являться на всіх інших пристроях. За умови, що є доступ до мережі.

Як видалити фотознімок з iPad?

Інтерфейс iOS незвичний для тих, хто працює на ПК. І не завжди зрозуміло, як видалити фото з Айпада. Щоб стерти знімок з пам'яті гаджета, коректний.

  1. Зайдіть в галерею. Виберіть зображення, від яких хочете позбутися.
  2. Натисніть на піктограму з Кошика (аналог кнопки «Видалити»). Фотографії більше немає. І для цього навіть не знадобився комп'ютер або Айтюнс.

У iPad хороша камера, з якої можна зробити приголомшливі кадри. Але багато його опції неочевидні. При роботі з фото на цей девайс не обійтися без підказок.

А які файлообмінники і сховища порадите ви?