Правильне скачування і установка додатків на Windows Phone

Windows Phone - це операційна система, яка супроводжує новітні і просунуті смартфони деяких успішних виробників. Користувачі гідно оцінили додаткові функціональні можливості цієї системи. Програмісти впровадили в Windows Phone достатню кількість корисних функцій, завдяки яким користувач може самостійно змінити налаштування, щоб підвищити рівень комфортності при використанні сучасного гаджета.

Найбільш простим способом є завантаження програм з офіційного Магазину

Сучасні смартфони наділені функціями, що дозволяють використовувати гаджет в якості справжнього мобільного комп'ютерного пристрою. У зв'язку з цим, починаючі користувачі активно задаються питанням, як завантажити додатки для Windows Phone, щоб потім відразу ж встановити їх на свій гаджет. Завдання не відноситься до категорії складних, навіть для початківців. Слід тільки уважно ознайомитися з інструкцією досвідчених користувачів, які діляться корисними і універсальними секретами, як завантажувати додатки для Windows Phone швидко і, минаючи будь-які можливі проблеми.

Завантаження додатків

Розробники Windows Phone наділили свою ОС деякими особливостями, в порівнянні з конкуруючими системами, до яких відносяться Android і iOS. Windows Phone відрізняється більш закритою структурою, тому багато користувачів абсолютно переконані, що завантажити програми на Windows 10 Phone реально тільки виключно з Магазину, де зосереджено кілька додатків, спеціально адаптованих для Windows 10 Phone.

Однак в дійсності, маючи величезне бажання, користувач має можливість завантажити додаток або програми з розширенням xap також з інших джерел, а потім встановити їх на смартфон, і так само успішно користуватися, як і іншими програмами, закачаними і встановленими з офіційних ресурсів.

Способи, що дозволяють завантажити і завантажити додатки

Найпростішим і доступним способом є відвідування Магазину, де, переходячи з розділу в розділ, можна ознайомитися з асортиментом додатків, які пропонуються для скачування і подальшої установки на Windows Phone. У Магазині є можливість безкоштовно завантажити і додатки, і програми, тому багато власників сучасних гаджетів позитивно оцінюють можливості Магазину, що відзначається досить частим відвідуванням цього ресурсу.

Завантажити з нього додатки і програми, що викликали підвищений інтерес, досить легко. У переліку вибирається контент, який викликав зацікавленість, далі йде клікнути по ньому, після чого буде здійснено перехід на сторінку цього додатка. Тут власнику гаджета корисно ознайомитися з анотацією ПО, з якої стане зрозуміло, якими функціональними можливостями воно наділене, які завдання зможе виконувати користувач після завантаження та інсталяції на свій гаджет. Якщо користувача все влаштовує, залишається просто клікнути на кнопку «Завантажити».

Процес скачування легко оптимізувати, якщо власник смартфона знає, в яких конкретно додатках він найбільше потребує, а також якщо він повністю обізнаний про їх функціональні можливості. В цьому випадку, в переліку доступного для скачування контенту, встановлюються галочки напроти потрібних додатків, після чого відразу натискається кнопка, орієнтована на старт завантажувального процесу.

В окремих випадках, закачати програми, які хочеться встановити на Windows 10 Phone, можна також на комп'ютер або ноутбук. Таким методом користуються досить часто ті, у кого швидкість мобільного інтернету вкрай низька, а роутера, що дозволяє скористатися можливостями Wi-Fi, немає, оскільки комп'ютерна техніка підключена до інтернету через мережевий кабель.

Якщо додаток Windows Phone завантажити на комп'ютер, в будь-який момент його можна перемістити на карту пам'яті і здійснити установку вже зі смартфона.

Завантаження за допомогою менеджера завантажень

Програмісти випустили спеціальний менеджер завантажень GetThemAll, використовуючи який вдається досить просто захоплювати відео, картинки, додатки, програми і також просто їх в подальшому встановлювати на смартфон.

Тут навіть не треба шукати відповіді на запитання, як дозволити завантажувати додатки на Windows Phone. Менеджер завантажень здатний самостійно провести аналіз обраного, після чого надати користувачеві список допустимого програмного контенту для завантаження, залишається всього лише вказати бажаний контент.

Використовуючи менеджер завантажень GetThemAll, абсолютно просто завантажувати одночасно кілька файлів, також легко відстежити процес завантаження. При бажанні, власник смартфона може призупинити завантаження, а також в подальшому її відновити. Ця функція високо оцінюється користувачами, оскільки іноді відбувається обрив закачки через нестабільну роботи інтернету. При відновленні зв'язку відбувається відновлення закачування, немає необхідності все запускати повторно.

Інсталяція завантажених програм

Встановити додатки на Windows Phone 10, закачані з Магазину, зможе навіть той, хто став щасливим володарем смартфона абсолютно недавно, оскільки весь процес автоматизований. Користувачеві залишається лише погоджуватися з пропозиціями, які виникають під час завантаження та встановлення.

Набагато складніше йдуть справи, коли є неймовірне бажання встановити на Windows Phone 10 зламаний ігрової чи іншої програмний контент, якого немає в наявності на офіційних ресурсах. Багато хто навіть абсолютно переконані, що встановити програми для Windows Phone, завантажені не з офіційних джерел, неможливо. Насправді все не так, скориставшись деякими цікавими рекомендаціями, легко дізнатися, як встановлювати додатки на Windows Phone 10, при цьому, не обмежуючи себе в бажаннях.

Інсталяція ігрового ПЗ на гаджет

Для забезпечення успішної інсталяції абсолютно будь-яких програмних ресурсів та ігор на смартфон, що скачали ні з офіційних ресурсів і зламаних програмістами або просунутими користувачами, спочатку потрібно сформувати обліковий запис Microsoft.

Тепер після успішного створення персонального аккаунта Live ID, важливо завантажити і провести інсталяцію Windows Phone SDK, що дозволяє безпосередньо завантажувати і інсталювати файли, що мають розширення xap. Після установки Windows Phone SDK на смартфон, користувач здатний інсталювати адаптовані програми та ігрові програми двома способами:

  • використовуючи «Application Deployment»;
  • застосовуючи «Windows Phone Power Tools».

Набагато простіше скористатися другим способом, він більш зрозумілий, функціональний і доступний, тому зовсім не дивно, що більшість користувачів віддає перевагу саме йому. Встановлення програм на Windows Phone 10 відбувається швидко, і дуже рідко супроводжується несподіваними «сюрпризами».

Якщо виникло бажання інсталювати програми за допомогою Application Deployment, встановленої на ПК, слід спочатку здійснити запуск зазначеної програми, перейшовши до неї з меню «Пуск». Обов'язково слід під'єднати включений смартфон до комп'ютерної техніки за допомогою USB-кабелю. Далі потрібно вказати шлях до скачав зламаної грі або програмі з розширенням xap. Після цього, на екрані монітора буде виявлена ​​кнопка «Розгорнути», по якій необхідно обов'язково клікнути. Система самостійно здійснить всі необхідні процедури, при необхідності зробить додаткове закачування відсутніх файлів, після чого сповістить користувача про успішне завершення початкового етапу традиційним сполученням «Розгортання XAP-файлу завершено». Гаджет від'єднується від комп'ютерної техніки, а підготовлене програмне або ігрове забезпечення продовжує встановлюватися вже на смартфоні.

Програмний ресурс Windows Phone Power Tools є справжнім «рятівним колом» для тих, хто намагався встановити гру за допомогою Application Deployment, але це не вдалося, завершилося цілковитою невдачею. Піддаватися песимізму і «опускати руки» не слід, краще в цьому випадку випробувати другий спосіб, що відрізняється великими можливостями і високою надійністю.

Windows Phone Power Tools запускається аналогічно, як і в випадку з Application Deployment. Обов'язково важливо вчасно підключити смартфон до комп'ютерної техніки за допомогою USB-кабелю. Далі, також вказується шлях до розташованих на жорсткому диску комп'ютера бажаним файлів, після чого натискається кнопка «Install». Програма Windows Phone Power Tools самостійно здійснить інсталяцію бажаної програми або гри. По завершенні установки, кнопка «Install» знову стає активною, що буде сигналом успішної інсталяції бажаного ПО.

Важливо враховувати, що існують деякі обмеження на установку сторонніх додатків за один раз. Зокрема, бажаючи встановити кілька дуже важливих для користувача додатків, ігор або програм, важливо вибрати тільки 10, в яких найбільше потребує власник смартфона. Система зможе дозволити встановити їх одноразово. Через деякий час можна знову повторити спробу і знову встановити, використовуючи описане програмне забезпечення, нові 10 додатків.

Отже, щасливі власники смартфонів повинні обов'язково розширювати свої пізнання щодо функціональних можливостей гаджета, тим більше, переконавшись, що ніяких складнощів, пов'язаних із завантаженням і установкою бажаних ігр та програм, не існує. Тільки той, хто буде зі своїм смартфоном на «ти», зможе відчувати себе комфортно і дуже швидко виконувати всі необхідні завдання.