Як налаштувати цифрове телебачення Уфанет

Ufanet - популярний в Республіці Башкортостан провайдер, компанія спеціалізується на наданні доступу до ТВ і Всесвітньої мережі. Цифрове телебачення від Уфанет є оптимальне поєднання якісного звуку і відео, завдяки яким ви зможете відчувати непідробні емоції при перегляді дій на екрані. При підключенні цифрового ТБ користувачі повністю занурюються в улюблені передачі і фільми.

Інтерактивне ТБ є в кожному будинку

Для того щоб налаштувати канали для Уфанет правильно, важливо знати порядок дій. Інструкції, описані нижче, допоможуть налаштувати цифрове ТБ Уфанет для приладів Самсунг.

докладна інструкція

Звичайно ж, все залежить від конкретної моделі, адже структура меню і інтерфейс можуть відрізнятися, однак порядок дій і суть не змінюються. Налаштувати телевізор Samsung можна так:

  • натисніть клавішу Menu на пульті управління, це допоможе перейти в головне меню ТВ;
  • виберіть «Країна» в розділі «Канал»;
  • введіть стандартний пін-код (1234, 1111, 0000) або цифри, які ви встановлювали самостійно;
  • в параметрі «Цифровий канал» необхідно вибрати «Інші». Це дозволить налаштувати телебачення правильно;
  • натисніть на «Кабельні параметри пошуку» в розділі «Канал». Цікаво, що в пристроях, які виробляються після 2010 року, цей пункт може з'явитися в процесі Автонастройки.

Кабельні параметри пошуку

У цьому пункті нам належить виконати найважливіші настройки, від яких залежить працездатність телебачення на техніці Самсунг. Щоб налаштуватися на правильну частоту, слід ввести частоту закінчення 770000 і частоту початку 274000 міста Уфа. Виставте параметр модуляції на 256 QAM, а символьну швидкість на 6750.

Після цього можна повернутися в пункт «Канал», і перейти на меню «Автонастройка». Там виставляється тип каналів (цифрові), а також джерело сигналу (кабель).

Якщо ви зробили все правильно, то при пошуку телевізор Samsung знайде приблизно 10 радіо- і близько двох сотень телевізійних програм.

підсумки

Цифрове телебачення Уфанет налаштовується за лічені хвилини на будь-якому телевізорі. Порядок дій для різного устаткування дуже схожий, і складається з декількох елементарних кроків. Наостанок додамо, що після того як знаходити всіх телеканалів, можна налаштувати внутрішній годинник (GMT пояс і «Авто» режим годин, робиться це в меню Система - Час).