Підключення інтернету від Ростелеком

Ростелеком - це велика російська телекомунікаційна компанія, яка надає послуги високошвидкісного інтернету у багатьох куточках країни. З цієї причини користувачам, які бажають змінити провайдера, буде цікаво дізнатися, як підключати інтернет Ростелеком. За загальними оцінками більше 34 мільйонів людей є користувачами послуг компанії, що робить її лідером на ринку телекомунікаційних технологій. Підключити інтернет Ростелеком нескладно. Існує кілька варіантів зв'язку з співробітниками компанії. Варто відзначити, що компанія має надійну волоконно-оптичну лінію зв'язку, протяжність якої становить понад 500 тисяч кілометрів, що дозволяє надавати їй послуги інтернету на високому рівні. Підключення налаштовується на домашньому комп'ютері або ноутбуці. Така процедура є стандартною. Безумовно, ми рекомендуємо відразу підключити Wi-Fi-доступ, щоб одночасно мати підключення до Всесвітньої павутини на всіх пристроях. Сьогодні у компанії є вигідні пропозиції по установці роутера. Варто відзначити, що Ростелеком надає послуги високошвидкісного інтернету. Серед тарифних пакетів є спеціальні програми для любителів онлайн-ігор.

Фахівці компанії Ростелеком завжди знайдуть вигідну пропозицію для своїх клієнтів

Вибір технології підключення

Компанія Ростелеком надає абонентам дротове підключення для домашнього користування. Сьогодні популярними є дві технології. Одна з них - FTTH. Абревіатура розшифровується як Fiber To The Home. Суть її полягає в тому, що технічні фахівці Ростелеком доводять оптоволокно до квартири. Завдяки цьому значно збільшується швидкість - до 1 гігабіта в секунду. Така технологія забезпечує високошвидкісний інтернет, який працює без перебоїв. Завдяки FTTH користувачі мають можливість завантажувати великі обсяги інформації, безперешкодно здійснювати відеодзвінки, насолоджуватися переглядом якісних відеофайлів, вирішувати будь-які робочі завдання.

Оптоволокно, яке застосовується при підключенні, стійко до електромагнітних хвиль, не випромінює електромагнітне випромінювання. При цьому оптоволокно дозволяє одночасно за допомогою одного кабелю підключити інтернет, телефон, телебачення, що є дуже зручним для більшості користувачів. При цьому Ростелеком гарантує всім абонентам надійний захист від несанкціонованого доступу до кабелю. Варто відзначити, що технологія FTTH гарантує більш високі і сучасні стандарти використання інтернету в порівнянні з усім відомої ADSL.

Друга технологія, яку застосовує Ростелеком, - це DSL. Абревіатура розшифровується як Digital Subscriber Line і перекладається як Цифрова абонентська лінія. Вона дозволяє підключити користувачам телефон і інтернет за допомогою одного стандартного кабелю. Максимальна швидкість, яку забезпечує така технологія - це 8 мегабіт в секунду. Варто відзначити, що DSL дозволяє одночасно виходити в мережу і спілкуватися по телефону, що є перевагою. Особливістю такого доступу є тарифікація, яка стягується не за час використання інтернету, а за кількість використаного трафіку. При цьому існують безлімітні тарифні плани, які дозволяють оплачувати абонентську плату і використовувати інтернет необмежено. Процес активації такого інтернет-з'єднання є дуже простим, оскільки всі необхідні настройки автоматично передаються на комп'ютер абонента. Безумовно, Ростелеком заявляє про те, що якість послуг надається на найвищому рівні. При цьому існують спеціальні тарифні пропозиції, які дозволяють вигідно використовувати телефон і домашній інтернет для здійснення щоденних завдань.

способи підключення

Перед тим як оформити заявку на підключення, рекомендуємо відвідати офіційний ресурс компанії і вибрати відповідний тарифний план, який відповідає індивідуальним потребам. Наприклад, для любителів онлайн-ігор необхідно вибирати високошвидкісні тарифи, вартість яких буде трохи вище. При цьому компанія завжди пропонує спеціальні акції та пропозиції, які дозволять вигідно встановити в будинку або квартирі роутер.

Заявку на підключення можна оформити на офіційному сайті. Для цього необхідно вибрати тариф, вказати всі контактні дані: прізвище, ім'я, місто проживання, вулицю, номер будинку, квартири, дані для зв'язку (телефон, електронну пошту). Після цього з вами зв'яжуться фахівці компанії для обговорення деталей.

Другий варіант - оформлення заявки по телефону 8-800-100-08-00. Оператор надасть допомогу в цьому питанні, проведе консультацію і уточнить деталі. Третій варіант - це оформлення заявки в офіційних представництвах Ростелеком. Користувачеві залишиться тільки вибрати найзручніший спосіб.

Налаштування високошвидкісного підключення

Процес настройки є нескладним. Ми покажемо, як поетапно здійснити його на пристрої, що функціонує на операційній системі Windows 7. Насамперед необхідно підключити комп'ютер до мережі через кабель. Оскільки з'єднання ще немає, інтернет не з'явиться. Далі необхідно виконати наступний алгоритм дій:

  1. Відкрити Панель управління і зайти в розділ «Мережа та інтернет»;
  2. У розділі «Перегляд стану мережі та завдань» необхідно вибрати «Створення та налагодження нового підключення або мережі»;
  3. У вікні, слід натиснути «Підключення до інтернету» і підтвердити дію за допомогою кнопки Далі;
  4. У наступному вікні вибираємо «Ні, створити нове підключення» і виконуємо команду Далі;
  5. Система зажадає вказати, як виконати підключення. Користувачеві необхідно вибрати тип Швидкісне (з PPPoE);

  1. У вікні, необхідно буде вказати ім'я підключення та пароль, який користувач може придумати самостійно. Кнопка Продовжити запустить процес налаштування підключення;
  2. В процесі настройки має автоматично встановитися з'єднання з інтернетом на комп'ютері або ноутбуці. Якщо натиснути кнопку Підтвердити, то ця дія буде скасовано.

Якщо в процесі здійснення настройки виникли складності, рекомендуємо звернутися до технічних фахівців компанії, які допоможуть вирішити питання, підкажуть особливості установки параметрів в тому чи іншому регіоні Російської Федерації. Варто відзначити, що можна використовувати стандартні інструменти Windows. Наприклад, можна винести зручний ярлик підключення на Робочий стіл.

Ростелеком - це велика компанія, яка надає послуги підключення телефону, домашнього інтернету, телебачення. Для зручності абонентів компанія зробила процедури простими і доступними для своїх клієнтів. Наприклад, при активації DSL-мережі всі налаштування передаються на комп'ютер автоматично.