Вибір Wi-Fi-роутера Ростелеком в Москві

вступ

Ростелеком є ​​найбільшим постачальником послуг зв'язку в Російській Федерації, і за деякими даними їх послугами користуються понад 100 мільйонів абонентів. Компанія має представництва у всіх регіонах країни, активно розвиває спектр своїх послуг і є єдиним доступним інтернет-провайдером в багатьох населених пунктах. Для роботи у Всесвітній павутині компанія пропонує сертифіковане і брендоване обладнання, серед якого одне з найважливіших місць займають Wi-Fi-роутери. Для забезпечення коректної роботи відповідно до ваших потреб і легкої настройки важливо правильно вибрати роутер Ростелеком. Пропонуємо вашій увазі огляд найпопулярніших моделей, пропонованих постачальником для Москви, і сподіваємося, що це допоможе вам визначитися, який із них буде відповідати саме вашим потребам.

Зазвичай провайдер надає свій універсальний роутер для підключення

D-Link DIR 620

Бездротовий роутер, що працює зі стандартом 802.11n. Обладнаний чотирма роз'ємами для з'єднання по локальній мережі, портом USB для підключення 3G / CDMA / WIMAX-модему. Дві антени і потужний передавач гарантують високу стабільність сигналу Wi-Fi і максимальну швидкість доступу в глобальну мережу, а високі стандарти безпеки уможливлюють не турбуватися про збереження конфіденційної інформації. Міжмережевий екран захистить користувача від мережевих атак зловмисників.

За відгуками користувачів, може мати проблеми зі стабільністю сигналу Wi-Fi, частою перезавантаженням. Проблеми вирішуються вибором стабільної версії прошивки.

Upvel UR-329

Бездротовий роутер стандарту 802.11n зі швидкістю передачі даних по мережі до 300 Мбіт / с, підтримкою IPTV, надійним захистом даних, що передаються за допомогою вбудованого брандмауера. Легка і швидка настройка. Технологія WPS доставляє можливість підключити пристрій єдиним натисканням кнопки.

Повністю підтримує протоколи зв'язку Ростелекома і практично всіх інших провайдерів. Здатний працювати в режимі точки доступу, репитера, віртуальної точки доступу Wi-Fi. Налаштовується через будь-який браузер на всіх знаменитих операційних системах.

NetGear JNR3210-1NNRUS

Модель ідеальна для створення доступу до інтернету всім учасникам домашньої мережі. Устаткування портами 1 Гбіт гарантує максимальну швидкість всіх програм.

Основні параметри:

  • підтримка стандарту зв'язку 802.11n;
  • 4 LAN-порту швидкістю 1000 Мбіт / сек;
  • протоколи шифрування WPA2, WPA, WEP;
  • міжмережевий екран;
  • зручний веб-інтерфейс для твору налаштувань.

За відгуками абонентів, пристрій має досить повільний веб-інтерфейс (але це не зовсім критично, так як настройки проводяться один раз). Також зустрічаються проблеми зі швидкістю Wi-Fi, що вирішується відключенням QoS і спільного використання діапазонів 20/40 МГц в Розширених налаштуваннях роутера.

Upvel UR-825AC

Двохдіапазонний роутер Wi-Fi, який об'єднує в єдину мережу ноутбуки, смартфони, планшети, приставки та інші цифрові прилади. Модель дозволяє підключитися до інтернету за допомогою Ethernet-кабелю. Роутер організовує роботу мережі в двох діапазонах частот одночасно: на частоті 5 ГГц зі швидкістю до 1200 Мбіт / сек для передачі відео високої роздільної здатності та забезпечення інтернетом вимогливих додатків; а на частоті 2, 4 ГГц зі швидкістю до 300 Мбіт / сек (стандарт 802.11n) для інших потреб. Є можливість роздавати інтернет з 3G / 4G модему.

Головні характеристики:

  • порти Gigabit Ethernet, що гарантують обмін інформацією зі швидкістю 1000 Мбіт / сек;
  • протоколи мережі IPv6 і TR-069;
  • батьківський контроль;
  • створення гостьової мережі Wi-Fi;
  • наявність двох портів USB для під'єднання приставки інтерактивного ТВ і надання загального доступу до карт пам'яті або зовнішніх жорстких дисків;
  • принт-сервер для друку по мережі;
  • сумісність з усіма модерними протоколами безпеки мережевого підключення: WPA / WPA2-PSK, WPA / WPA2-RADIUS, 64/128-bit WEP;
  • швидке приєднання пристроїв до мережі за технологією WPS.
  • легка і швидка настройка.

висновок

Сподіваємося, що, прочитавши наше керівництво, ви зможете придбати такий роутер Ростелеком, який потрібен саме вам. Кожна з презентованих моделей має як переваги, так і недоліки, володіє різним набором функцій. Але при цьому здатна забезпечити потреби кожного користувача інтернету від Ростелекома, наділивши доступом до домашньої мережі Wi-Fi всю цифрову техніку.

А якими роутерами від компанії Ростелеком користуєтеся ви? Чи задовольняють вони ваші потреби? Пишіть в коментарях.