Встановлення перенаправлення листів в Outlook

Вступ. Microsoft Outlook

Перш ніж зробити переадресацію в outlook 2010 трохи розповімо про саму програму. Ця утиліта надає вам можливість користуватися послугами не просто персонального менеджера, але і сервіси клієнта пошти. Тобто, ви можете користуватися як звичайною поштою, відправляти, отримувати листи від своїх друзів, клієнтів по роботі і так далі. Звичайно, в більшій мірі Аутлук є органайзером, де є календар, планувальник завдань і інші корисні функції. Для бізнесменів і ділових людей це дуже корисна річ, тому середовище офісу Microsoft користується величезною популярністю на світовому ринку.

Microsoft Outlook - це дуже зручна і популярна програма з безліччю корисних опцій

Чому ж може знадобитися переадресація або пересилання листів в Аутлук? Без питань, раз ви потрапили сюди цілеспрямовано, то причина у вас однозначно є. Але якщо ви тут опинилися випадково, то розповімо це саме для вас. Розглянемо невеликий приклад. На роботі ви активно користуєтеся клієнтом Outlook 2010, але вдома у вас такої можливості немає. Але вам вкрай необхідно отримати листи того клієнта. Тоді ви і можете поставити переадресацію або пересилання листів на іншу поштову адресу, доступ до якого у вас є в домашніх умовах. Тобто, можна буде читати листи з Аутлук на інший поштою (наприклад, yandex, google або mail).

Як поставити переадресацію листів?

спосіб перший

  1. Отже, для початку, звичайно ж, вам необхідно запустити саму програму Microsoft Outlook. Для цього переходимо в усі програми меню пуск і знайдіть папку Microsoft Office. У ній і буде сидіти ярлик для запуску потрібного додатку.
  2. Далі, у вкладці «Сервіс», що знаходиться на верхній панелі меню програми, натискаємо по налаштуванню облікових записів. Тут нам потрібен буде пункт з електронною поштою, де ми вибираємо нашу обліковий запис.
  3. Тепер потрібно буде змінити інші настройки. У пункті «Адреса для відповіді» ми вказуємо адресу електронної пошти, на який ви хочете перенаправляти листи. Кількома ОК для збереження внесених даних.

спосіб другий

  1. Багато користувачів вважають за краще створювати якісь правила для додатка. Для цього вам потрібно буде вибрати пошту в області переходів, де ми аналогічно попередньому опису використовуємо вкладку «Сервіс».
  2. У цьому пункті панелі інструментів нам потрібно буде зайти в правила і оповіщення. Природно, вибираємо папку «Вхідні». Це робиться в застосуванні змін до папки у вікні.
  3. Далі, використовуємо команду «Створити правило», де вказується спеціальна функція перевірки повідомлень. Природно, всі внесені зміни потрібно буде зберегти, інакше ніякого сенсу в виконану роботу не буде. Ставимо необхідні прапорці в відбіркових умовах наступного вікна першого кроку (після натискання кнопки «Далі»). На наступному етапі ви друкуємо потрібну інформацію для нового правила.
  4. Рухаємося далі і в спеціальній рядку «переслати для ...» ми ставимо галочку або прапорець. Потім, вже в новому діалоговому вікні, ми розкриваємо одержувачів або списки розсилки. Там би шляхом подвійного клацання лівої кнопки миші вибираємо адресата, який саме вам потрібен. Знову зберігається і два рази тиснемо по «Далі».
  5. Потрібно буде дати найменування для правила, яке ми тільки що з вами зробили, і можна закрити програму Microsoft Outlook

висновок

Отже, Microsoft Outlook 2010 є зручним і потужним інструментом-органайзером для робочих моментів. Особливо користується популярністю цей клієнт для бізнесменів. Якщо доступ до Аутлук у вас є тільки на роботі, а відправляються на ту адресу листи вам потрібні завжди, то можете налаштувати переадресацію або пересилання листів на іншу поштову адресу. Зробити це можна без допомоги сторонніх утиліт, а тільки використовуючи стандартні настройки самої програми. Існує два найбільш популярних і часто використовуваних методів для досягнення цієї мети: звичайна настройка середовища і створення спеціального правила. Останній кілька заплутаніше, але він теж має право на існування. Тому вибираємо найбільш підходящий саме для вас, щоб поставити переадресацію листів в outlook 2010. Ділимося в коментарях, чому ви вибрали цю програму і для чого могла стати в нагоді пересилання листів.