Як репостнуть фото з Instagram на iPhone

Зараз досить складно уявити життя сучасної людини без соціальних мереж. Періодично перегортати новинні стрічки на своєму смартфоні - це те, без чого ми вже не можемо обійтися. Однією з найпопулярніших соціальних мереж в усьому світі є Instagram, де можна викладати власні знімки і переглядати фото з профілів друзів і передплатників. Одним з кращих смартфонів для зйомки вважається iPhone, тому власники «яблучних» гаджетів становлять величезний відсоток усіх користувачів Інстаграма, адже там можна блиснути і своїм талантом фотографа, і просто якісною картинкою. У Instagram можна лайкать, коментувати і відправляти знімки своїм знайомим і друзям, але багатьом користувачам не вистачає ще однієї корисної функції, до якої все дуже звикли, користуючись соціальними мережами Вконтакте та Facebook. Мова йде про репоста. На жаль, в Instagram не передбачена можливість репоста фотографії до себе в профіль. Однак, вихід все ж є. У цій статті розберемося, як зробити репост в Інстаграме з iPhone. Давайте ж почнемо. Поїхали!

Зробити репост в Інстаграме з iPhone дуже просто

Очевидно, що, якщо за замовчуванням функція репоста відсутня в цій соціальній мережі, єдиним виходом є сторонні додатки. Щоб завантажити необхідну програму, зайдіть в магазин додатків на своєму пристрої, який в iOS називається AppStore. Введіть в пошуку «Repost for Instagram». Перед вами з'являться кілька додатків, за допомогою яких ви зможете робити репости в Інстаграме.

Найбільш популярним є додаток, яке так і називається - Repost for Instagram. Воно дуже просте і зрозуміле у використанні. Встановіть його на свій iPhoneі відкрийте. Насамперед ви потрапите у вікно авторизації, де вам знадобиться ввести ім'я користувача та пароль сторінки Інстаграма. Без цього користуватися додатком ніяк не вийде.

Найпопулярніші програми

Виконавши вхід, ви потрапляєте на сторінку свого профілю. В цілому, інтерфейс програми схожий на інтерфейс самого Інстаграма, тому вам не важко буде зорієнтуватися. Все, що потрібно - знайти бажане фото і натиснути велику кнопку синього кольору «Repost» під фотографією. Потім можна додати підпис, хештеги і опублікувати зображення в своєму профілі.

Майте на увазі, що репоста фотографії можна тільки через програму «Repost for Instagram», так що доведеться заходити через нього. В інших випадках ви можете використовувати офіційний додаток.

Існують і інші програми, які також відмінно справляються зі своїми функціями. До числа найпопулярніших відносяться:

  • Repostly;
  • Insta Safe;
  • Repost & Regram.

Всі додатки для репоста фото

Всі вони мають аналогічний функціонал і мало чим один від одного відрізняються. Виберіть той додаток, що вам більше до душі.

Як бачите, проблема репоста фотографій в Інстаграме на айФоні вирішується дуже легко і швидко за допомогою спеціальних додатків, які без проблем можна завантажити з AppStore. Тепер ви зможете репоста на свою сторінку фотографії з друзями або рідними, які хтось уже розмістив у себе. Пишіть в коментарях чи допомогла вам ця стаття, розкажіть іншим користувачам, який сервіс віддаєте перевагу використовувати саме ви і задавайте будь-які питання, що цікавлять по темі цієї статті.